_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 22 Eyl 2013 #643 İnadım inat dediğim olacak Bu gece Ay inan başka doğacak
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 22 Eyl 2013 #644 Sana boyun eğmeden İnadım inat dediğim olacak Bu gece ay inan başka doğacak
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Eyl 2013 #645 Bu günlerin yarınları var Gidiyorum ben, sen hoşça kal.. iyi geceler diliyorumm..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 22 Eyl 2013 #646 RUZG4R dediki: Sana boyun eğmeden İnadım inat dediğim olacak Bu gece ay inan başka doğacak Genişletmek için tıklayın... aynı anda aynı şarkı Ah İnadım inat dedi bir yüzümü güldürmedi Vah oradan oraya süründürdü öldürmedi.. iyi geceler sahra
RUZG4R dediki: Sana boyun eğmeden İnadım inat dediğim olacak Bu gece ay inan başka doğacak Genişletmek için tıklayın... aynı anda aynı şarkı Ah İnadım inat dedi bir yüzümü güldürmedi Vah oradan oraya süründürdü öldürmedi.. iyi geceler sahra
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 22 Eyl 2013 #647 Öyle olmuş valla iyi geceler bu arada sahra Acısa da öldürmez, cehenneme döndürmez
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Eyl 2013 #650 Canımın içi nerdesin Gözümün nuru nerdesin İbrahim Erkaldan