_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Ksm 2013 #691 Gitme yoksa katlederim bizim yan komşuları Sonra polise derim öldürmüş masumları Gitme dünyam dönsün dönsün Dünyam dönsün dönsün Ben hiç kimse ölsüm mölsün istemem
Gitme yoksa katlederim bizim yan komşuları Sonra polise derim öldürmüş masumları Gitme dünyam dönsün dönsün Dünyam dönsün dönsün Ben hiç kimse ölsüm mölsün istemem
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Ksm 2013 #693 Gitme terketme, terketme gitme Gitme istemem
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Ksm 2013 #696 Gitme desem canım Kalır mısın benimle Gitme desem canım Sever misin benimle
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Ksm 2013 #697 Aşkların en güzeliyle uzandı sana ellerim Hasretim sensin tek çaremsin Yıllardır beklediğim aşkımsın benim
Aşkların en güzeliyle uzandı sana ellerim Hasretim sensin tek çaremsin Yıllardır beklediğim aşkımsın benim
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 16 Ksm 2013 #698 Çileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Aauuaaaaaggaaaaaauuuu bülbülüm ÇİLE
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Ksm 2013 #699 Çekmediğim dertler çile kalmadı Feryatsız gündüzüm gecem olmadı
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Ksm 2013 #700 Ah bu hayat çekilmez ah bu hayat çekilmez Sen olmasan canım ah bu çile çekilmez