RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 3 Arl 2013 #722 _nehir_ dediki: Aşk dediğin nedir ki? Genişletmek için tıklayın... Aşk daim doğrudan eylemdir pasif direniştir
_nehir_ dediki: Aşk dediğin nedir ki? Genişletmek için tıklayın... Aşk daim doğrudan eylemdir pasif direniştir
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 3 Arl 2013 #726 kıyma bana Kurban olayım sana,Yılda kurban bir olur.Her gün kurbanım sana..
r0se Forum Onuru Özel üye 3 Arl 2013 #727 Ben ne yangınlar gördüm, öylece bırak beni. Sen ateşten korkarsın, kaç kurtar kendini. Ben ne yaralar aldım,hiç biri öldürmedi. Sen de git, unut beni…
Ben ne yangınlar gördüm, öylece bırak beni. Sen ateşten korkarsın, kaç kurtar kendini. Ben ne yaralar aldım,hiç biri öldürmedi. Sen de git, unut beni…
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 4 Arl 2013 #728 Unuttum boyunu, posunu, huyunu, suyunu Bu aşkın sonunu
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 4 Arl 2013 #729 Unuttun mu beni, her şeyimi Sildin mi bütün izlerimi Hüç düşmedim mi aklına Hiç çalmadı mı o şarkı? O sahil, o ev, o ada O kırlangıç da küs mü bana..
Unuttun mu beni, her şeyimi Sildin mi bütün izlerimi Hüç düşmedim mi aklına Hiç çalmadı mı o şarkı? O sahil, o ev, o ada O kırlangıç da küs mü bana..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 5 Arl 2013 #730 Artık sana hiç karışmam Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy...