RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 16 Arl 2013 #783 _nehir_ dediki: Gel beni bul ) Genişletmek için tıklayın... Bu çok yaratıcı oldu seni buldum ya Olsak da hem gerçek hem rüya
_nehir_ dediki: Gel beni bul ) Genişletmek için tıklayın... Bu çok yaratıcı oldu seni buldum ya Olsak da hem gerçek hem rüya
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Arl 2013 #784 RUZG4R dediki: Bu çok yaratıcı oldu Genişletmek için tıklayın... Söz gelmiyor aklıma ya Çok yorulmuştum uyuyakaldım Rüya gibi geldin ama birden yok oldun
RUZG4R dediki: Bu çok yaratıcı oldu Genişletmek için tıklayın... Söz gelmiyor aklıma ya Çok yorulmuştum uyuyakaldım Rüya gibi geldin ama birden yok oldun
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 16 Arl 2013 #785 Entarisi dım dım yar Gelir diye umdum yar Yatsıya kadar bekledim Gözlerimi yumdum yar
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Arl 2013 #786 Hadi git yat vakit hayli geç oldu Nostalji yapayım
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Arl 2013 #788 Uyan artık uyan be güzelim Hadi gel yine tütün dizelim
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 17 Arl 2013 #789 _nehir_ dediki: Hadi gel yine tütün dizelim Genişletmek için tıklayın... Ne hallere düştük durup dururken .. (tütün dizmeye istinaden )
_nehir_ dediki: Hadi gel yine tütün dizelim Genişletmek için tıklayın... Ne hallere düştük durup dururken .. (tütün dizmeye istinaden )
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Arl 2013 #790 Bu aralar sanki sana bir haller oldu. Tavırların çok değişti. Bilmediğim bir şey mi var