arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Mrt 2012 #42 acelya dediki: ya aski parayi ne yapacaksiniz Sagliginiz yerinn de olsun hepsi zamani geldikce olur gelir bulur )))))askmis paramis hepsi yalan )))) Genişletmek için tıklayın... bu yüzden parayı seçmedim,sağlığım yok param var neyleyim hayatı...
acelya dediki: ya aski parayi ne yapacaksiniz Sagliginiz yerinn de olsun hepsi zamani geldikce olur gelir bulur )))))askmis paramis hepsi yalan )))) Genişletmek için tıklayın... bu yüzden parayı seçmedim,sağlığım yok param var neyleyim hayatı...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 4 Mrt 2012 #43 Neyse Atın beni denizlere de Ne olursa olsun..Gerisi Teferruat
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Mrt 2012 #44 40 kere söyle o zaman atarız kardeş can saymaya başladınmı
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Mrt 2012 #46 Caglayagmur dediki: 40 kere söyle o zaman atarız kardeş can saymaya başladınmı Genişletmek için tıklayın... ne kırkı ablam yüzü geçti söylediği sen yorulma ben halledicem bu işi
Caglayagmur dediki: 40 kere söyle o zaman atarız kardeş can saymaya başladınmı Genişletmek için tıklayın... ne kırkı ablam yüzü geçti söylediği sen yorulma ben halledicem bu işi
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 4 Mrt 2012 #47 sitem dediki: ne kırkı ablam yüzü geçti söylediği sen yorulma ben halledicem bu işi Genişletmek için tıklayın... Görüyon dimi ablam.. Ne çok sevenim var
sitem dediki: ne kırkı ablam yüzü geçti söylediği sen yorulma ben halledicem bu işi Genişletmek için tıklayın... Görüyon dimi ablam.. Ne çok sevenim var
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Mrt 2012 #49 eFSaNe_KaRTaL dediki: Görüyon dimi ablam.. Ne çok sevenim var Genişletmek için tıklayın... Yok kardeşcan sen yanlış anladın deniz denince İstanbula gönderecez seni Kuzucuk kıyma kardeşcana
eFSaNe_KaRTaL dediki: Görüyon dimi ablam.. Ne çok sevenim var Genişletmek için tıklayın... Yok kardeşcan sen yanlış anladın deniz denince İstanbula gönderecez seni Kuzucuk kıyma kardeşcana
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Mrt 2012 #50 Caglayagmur dediki: Yok kardeşcan sen yanlış anladın deniz denince İstanbula gönderecez seni Kuzucuk kıyma kardeşcana Genişletmek için tıklayın... gün bugündür abla kesme önümü..
Caglayagmur dediki: Yok kardeşcan sen yanlış anladın deniz denince İstanbula gönderecez seni Kuzucuk kıyma kardeşcana Genişletmek için tıklayın... gün bugündür abla kesme önümü..