afcn-- Üye 21 Ags 2009 #121 geriyee bakmamayı .. kımselerı kendın kadar kafana takmamayı.. pozıtıf olmayı.. degerı olmayanlara deger vermemeyii ..
geriyee bakmamayı .. kımselerı kendın kadar kafana takmamayı.. pozıtıf olmayı.. degerı olmayanlara deger vermemeyii ..
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 22 Ags 2009 #122 hayat bana bazı şeyler sadece kendime saklamam gerektiğini öğretti
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 23 Ags 2009 #125 bu gece hayat bana insanların üstüne bu kadar gitmemem gerektiğini öğretti.
e-PaCk Forum Gururu 28 Ags 2009 #126 hayat bana sevdiğimle değil beni sevenle mutlu olacağımı öğretti. seveni sevmek sevdiğini sevdirtmekten daha kolay
hayat bana sevdiğimle değil beni sevenle mutlu olacağımı öğretti. seveni sevmek sevdiğini sevdirtmekten daha kolay
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Ags 2009 #129 hayat bana bir hiç yüzünden kalp kırmamayı öğretti
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 29 Ags 2009 #130 hayat bana insanların ne kadar acımasız bir o kadar da merhametli olabileceğini öğretti...