YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ags 2009 #131 Çok sabırsızdım. Sanırım hayat yavaş yavaş sabırlı olmayı öğretiyor bana.
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 30 Ags 2009 #132 hayat bana ekmeğe çikolata sürüp yanında peynir yemeyi öğrettii=L
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 31 Ags 2009 #134 hayat bana küçük şeylerle mutlu oalbilmeyi öğretti arada zor da olsa
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 9 Tem 2010 #137 Ailemden başkasına güvenmemem gerektiğini ,onlarsız olamayacağını ..
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 9 Tem 2010 #139 KıRMıZı dediki: hayat bana susmayı öğretti.. Genişletmek için tıklayın... bunuda bana öğretmeye çalışsadaaa ben hala inatla haykırıyorum..
KıRMıZı dediki: hayat bana susmayı öğretti.. Genişletmek için tıklayın... bunuda bana öğretmeye çalışsadaaa ben hala inatla haykırıyorum..
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 9 Tem 2010 #140 Hayat bana, gerektiği yerde konuşmayı gerektiği yerde susmayı sabırlı olmayı, güzel günlerin zorlu duraklardan geçtiğini öğretti.... vesaire... Çok şey öğretti ve hala öğretmeye devam ediyor......
Hayat bana, gerektiği yerde konuşmayı gerektiği yerde susmayı sabırlı olmayı, güzel günlerin zorlu duraklardan geçtiğini öğretti.... vesaire... Çok şey öğretti ve hala öğretmeye devam ediyor......