• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Her Şeyi Kapsayan Bir Şeyler...

• Konuyu açan Konuyu açan r0se
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Gelirse sevinirim doğrusu, Siteyi oluştururken de bir matematikçi vardı yanımızda ama hayat işte ayrılmak zorunda kalmasına rağmen hala içinde bir köşede buraların yeri olduğunu çok iyi biliyorum :)

Geldiğinde edersn muhabbetini :) zaten çok cana yakın ben fazla konusamıyorm bunları merakm yok dye ama merakı olan biryle knusrsa daha çok keyf alır :) bakalm söylıyım bi gelmek ısterse bende sevnırım

Bu konuyu deneme denemesidir adı altında sadece karalama amaçlı yazmıştım . Doğrusu bu kadar beğeni almasına şaşırdım . Asla yeterince bilmiyoruz ama Gül'ede dediğim gibi eminim bi kaç araştırmadan sonra daha iyisini yazan çıkar :))

Bu konuyu deneme denemesidir adı altında sadece karalama amaçlı yazmıştım . Doğrusu bu kadar beğeni almasına şaşırdım . Asla yeterince bilmiyoruz ama Gül'ede dediğim gibi eminim bi kaç araştırmadan sonra daha iyisini yazan çıkar :))
Ya bırak Allah aşkına ben ilk yazı yazdıgımda saçma sapan bişydii
Bu bomba gbi dedimya sanada ben bile böylesini yazamam.
Devamını dılıyorm yazmaya calıss baak sakın brakmaa öldürürmm sni :D

yazınızı bir çırpıda okudum güçlü bir kaleminiz var konu akıcı hiç sıkılmadım okurken ama hocam insanı insan yapan her şeyi eleştirmişsiniz tüm insani duyguları red etmişsiniz sanki :) Her şeyin bir sonu var nasıl olsa bitecek diye bakarsak yaşama amacımızı , yaşama isteğimizi yitirmezmiyiz. :)

yazınızı bir çırpıda okudum güçlü bir kaleminiz var konu akıcı hiç sıkılmadım okurken ama hocam insanı insan yapan her şeyi eleştirmişsiniz tüm insani duyguları red etmişsiniz sanki :) Her şeyin bir sonu var nasıl olsa bitecek diye bakarsak yaşama amacımızı , yaşama isteğimizi yitirmezmiyiz. :)

ben olaya şu açıdan bakıyorum sonu olduğunu bildiğimiz için herşeyin her zaman en kötüye hazırlamalıyız kendimizi ve ucundan kıyısından dokunduğum bir nokta var bence uzun vadeli planlar yapmamalıda kısa vadeli yaşamalı günü kurtarmalı , anı yaşamalı . Aslında bu konu açmak isteyipte üzerine sayfalarca karalanacak bişiy belkide ama yazdıkça saçmalarım düşüncesi hakim olduğu için fazla detaya inmemiştim . Biraz karamsar bir hava var , fark ediliyordur eminim Çözüm olarak şunu bulmuştum kendimce olursa güzel olur olmazsa ztn kötüye hazırım :)) [ Bir şey olursa 1 kere sevin , olmazsa 10 kere ]

Geri