• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

İçinizi dökün :)

• Konuyu açan Konuyu açan Aşk
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
neresinden bakarsam bakayım, boş bir bardaktan farksızdı varlığın.
Koşulsuz okyanusları sığdırsamda, boğulduğumda anladım.

yarın ne olacak diye düşünmek yordu beni,artık düşünmüyorum günü yaşıyorum..kendimi çok düşünerek yaşamadım,fakat artık dünyanın merkezinde ben varım..:) biliyorum dedim ama bende inanmadım :)

Öyle bir insanlar varki sırf kafaları ve duygu düşünceleri uymuyor diye kin ve nefret kusan insanlar var lanet olsun böyle insanlara

her gün yeni bir gün,tıpkı her soluk alış veriş gibi,arkaya dönüp baktığımda öyle çok gün geçmişki,bugün hayatımın geri kalanının ilk günü..yeni bir gün tıpkı dün olduğu gibi...

Hmm bence değil :)
Mesela bizi anlamayan insanlar da ben dedikleri için anlayışsız konumundalar bu söze göre mutlu olmamız lazım :P
İnsanların seni anlamasına gerek yok bence. :) Sen kendini anla yeterli (: Bence koca reis doğru demiş... Dizi var Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz orada bir diyalog vardı aklıma geldi simdi.. Adamın Annesi. Gelinine diyor ki. Önce Ben diyeceksin.. O Anne de doğru demiş :)) Her şeyin ilaçı su :)) hadi afiyet olsun (: Bazen saçmalıklar içinde boğulursun ki (:

İnsanların seni anlamasına gerek yok bence. :) Sen kendini anla yeterli :) Bence koca reis doğru demiş... Dizi var Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz orada bir diyalog vardı aklıma geldi simdi.. Adamın Annesi. Gelinine diyor ki. Önce Ben diyeceksin.. O Anne de doğru demiş :)) Her şeyin ilaçı su :)) hadi afiyet olsun :) Bazen saçmalıklar içinde boğulursun ki :)

Ben becerwmiyorum bunu arada babamin nasihatleriyle önceliğe kendimi koysam da hemen ardından bunu özür bilip telafi ediyorum
Anlayış aranıyo bölümdaş :) bazı anlar bazı insanların seni anlamasına ihtiyaç duyuyosun duyacaksin da

Geri