• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

İçinizi dökün :)

• Konuyu açan Konuyu açan Aşk
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
İnsanlarla çok içli dışlı olmamak gerekiyor, kimden ne geleceğini bilemiyorsun.
Artık tek gerçek dünyam hayaller alemim olsun istiyorum . İnsanları tanıdıkça kendimden uzaklaşmaya başladım çünkü. Özlüyorum kendimi.
Artık kim ne derse desin, nezaket falan dinlemeyip karşılığını vereceğim saygısız ve ciddiyetsiz cümlelerin. Gülüp geçmeyeceğim. "saf" gibi görünmemek adına.
Herkes ne kadar çocuk gibi, koskoca adamlar bile olgun bakamıyor hayata. Hepsinden nefret ediyorum.
genç ve saygılı bir insanı bu derece kızdırıp küstüren hareket her ne ise yaptığından utansın..takma sen kafanı abicim..herkes değeri kadar..

genç ve saygılı bir insanı bu derece kızdırıp küstüren hareket her ne ise yaptığından utansın..takma sen kafanı abicim..herkes değeri kadar..
cokk tesekkur ederim.. Bu cumlelerin cok iyi geldi su an kasif abi. Bazı insanlar oldugumuzdan cok daha farklı görürler ya bizi.
Sanki aslında onların gördügü insanmışsın gibi geliyo ve kendinden sogumaya baslıyosun.
Tam anlatamadım galiba ama iyi hissedemiyorum iste bu sebeplerden..

Estağfurullah bu üslupla olduğu sürece her zaman cevap hakkınız var, sohbet ediyoruz şurda :)
Tabii ki hiçbirimiz çiçek poleniyle olmadık ama zaten zor olan çocuk yapmak değil, yetiştirebilmek..
Benim anlatmaya çalıştığım şey olayın dediğiniz gibi lokal olmadığı ve birilerinin davranışıyla değil herkesin bakış açısıyla ilgili olduğuydu. Önceki mesajda yazdıklarınız bana sizin de kadını meta olarak gören gruptan olduğunuzu düşündürttü. Demek ki ben yanılmışım, öyle olmadığınıza sevindim :)
bizim terbiyemizde kadın baştacıdır sevgili nehir,değil bir kadını meta olarak görme,düşüncesi bile fikrimden geçmez,toplumda ciddi bir kitle var ama bu görüşte olan,sanırım bu iş eğitimle çok alakalı,aile içi eğitimden başlayıp çevre ve okul eğitimini bir bütün olarak görmek durmundayız,geleneklerle ve ahlak kurallarıyla yönetilen bir toplumuz,bunun içinde olması gerekende var olmaması gerkende,örnek olarak töre cinayetleri topluma hiç bir şey kazandırmadığı gibi çok şeyde kaybediyor,bu konuların konuşulduğu platformlar arttırılmalı,benim gibi düşünen o kadar çok erkek vardırki,ama bu fikrini söylemeye çekinir,erkekliğine bir zarar gelecek sanır,bu tamamen cahillikten özgüvenden kaynaklanan bir durum,:)hayır ben kadını meta olarak görmüyorum,baştacı eşi bulunamayan bir mücevher olarak görüyorum..

İçiyorsak Sebebi vardır Dimi? Di Biz Keyif İçin İçeriz Arkadaş (: Her gün olduğu gibi Bugünde Olmayanların Şerefine Son Kadehimizi Kaldırıyoruz... Şerefe...

Yoruldum kötü insanlardan.. Ben bu dünyayı da insanlarini da istemiyorum.. Allahim al canimi daaa yeter artik fazlayim fazla.. Rabbim sen affet beni.. :'( artik dayanamiyorum sen affet :'( ben öleyim artik

Geri