E Elifa Üye 28 Eyl 2011 #11 bu pastaların şekilleri çok güzel bazen benim yaptığım ilginç denemeler oluyor onların şekilleri berbat ama tadı güzel olursa kötü şekilli pastalarada aldırmıyorum yiyorum
bu pastaların şekilleri çok güzel bazen benim yaptığım ilginç denemeler oluyor onların şekilleri berbat ama tadı güzel olursa kötü şekilli pastalarada aldırmıyorum yiyorum
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Eyl 2011 #13 Elifa dediki: teşekkürler karışık meyveli olsun Genişletmek için tıklayın... servis hizli geldi bile ; afiyet olsun....
Elifa dediki: teşekkürler karışık meyveli olsun Genişletmek için tıklayın... servis hizli geldi bile ; afiyet olsun....
E Elifa Üye 28 Eyl 2011 #15 çağlayağmur, çok güzel harika gözüküyor, ama suattede olmazki canım çekti şimdi
E Elifa Üye 28 Eyl 2011 #17 Haylaz Melek bu pasta hepimize yeter paylaşırız, bu arada yazdığın şiir çok güzeldi , yazmaya devam edersin inşallah
Haylaz Melek bu pasta hepimize yeter paylaşırız, bu arada yazdığın şiir çok güzeldi , yazmaya devam edersin inşallah
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Eyl 2011 #18 YoRuMSuZ dediki: Ben pasta şekline pastalar alayım pls Genişletmek için tıklayın... normal şekili pastan afiyet olsun .
YoRuMSuZ dediki: Ben pasta şekline pastalar alayım pls Genişletmek için tıklayın... normal şekili pastan afiyet olsun .
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Eyl 2011 #19 HayLaZ MeLeK dediki: abla aşk olsun hani benim pastamm Genişletmek için tıklayın... yukardakilerden begenmedinse Haylazım istegini soyle neli olsun bugun pastanemiz acık
HayLaZ MeLeK dediki: abla aşk olsun hani benim pastamm Genişletmek için tıklayın... yukardakilerden begenmedinse Haylazım istegini soyle neli olsun bugun pastanemiz acık
HayLaZ MeLeK Aktif 28 Eyl 2011 #20 tamam kardeş kardeş yiyelim teşekkürler elifa'cım içimden geldikçe yazar paylaşırım