yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Eyl 2011 #31 ZeyNoO dediki: sitem ben çikolatalı pastaya bayılırım sana bırakacağımı sanıyorsan yanılıyorsun yorumsuza bile kalmaz burda en pasta canavarı benimdir Genişletmek için tıklayın... ne güzel ne güzelllll bana bol bol yaaprsın artıkın
ZeyNoO dediki: sitem ben çikolatalı pastaya bayılırım sana bırakacağımı sanıyorsan yanılıyorsun yorumsuza bile kalmaz burda en pasta canavarı benimdir Genişletmek için tıklayın... ne güzel ne güzelllll bana bol bol yaaprsın artıkın
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Eyl 2011 #33 sitem dediki: ne güzel ne güzelllll bana bol bol yaaprsın artıkın Genişletmek için tıklayın... rüyanda görürsün ancak
sitem dediki: ne güzel ne güzelllll bana bol bol yaaprsın artıkın Genişletmek için tıklayın... rüyanda görürsün ancak
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Eyl 2011 #34 ZeyNoO dediki: rüyanda görürsün ancak Genişletmek için tıklayın... sen öle sann
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Eyl 2011 #35 sitem dediki: emin değilim hepsi benim.. Genişletmek için tıklayın... Bana baksana sen
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Eyl 2011 #36 Kod: YoRuMSuZ dediki: Bana baksana sen Genişletmek için tıklayın... aaa abi dediğin kendi aç dururda kardeşim önce yesin der bilmiyonmu
Kod: YoRuMSuZ dediki: Bana baksana sen Genişletmek için tıklayın... aaa abi dediğin kendi aç dururda kardeşim önce yesin der bilmiyonmu
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Eyl 2011 #37 kardeş payı yapalım herkese bir dilim sonra yine yaparım ben pasta