YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Eyl 2011 #22 Bak bak bak yaa Zor buldum zaten pastayı bir de elimden alıyorlar olmaz veremem
HayLaZ MeLeK Aktif 29 Eyl 2011 #23 caglayagmur dediki: Ek dosyayı görüntüle 31016 normal şekili pastan afiyet olsun . Genişletmek için tıklayın... bak ben aldım gidiyorum cagla abladan bi tane daha iste beni ilgilendirmiyor artık
caglayagmur dediki: Ek dosyayı görüntüle 31016 normal şekili pastan afiyet olsun . Genişletmek için tıklayın... bak ben aldım gidiyorum cagla abladan bi tane daha iste beni ilgilendirmiyor artık
LoSt_LoVe Forum Onuru 29 Eyl 2011 #24 İlginç pasta istiyosanız buyrun bu kadınla evlenen erkeğe acıdım yani
BeReNN Alyam? Özel üye 29 Eyl 2011 #25 caglayagmur dediki: Ek dosyayı görüntüle 31016 normal şekili pastan afiyet olsun . Genişletmek için tıklayın... baya güzelmiş güllü falan afiyetolsun yorumsuz..
caglayagmur dediki: Ek dosyayı görüntüle 31016 normal şekili pastan afiyet olsun . Genişletmek için tıklayın... baya güzelmiş güllü falan afiyetolsun yorumsuz..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Eyl 2011 #26 abiiiiiiiiii bunu tek başına yemeyi düşünmüyorsun inş.. olay çıkartırım bak yarısı hatta dörtte üçü benim kalanı sana yeter.. Ek dosyayı görüntüle 31016
abiiiiiiiiii bunu tek başına yemeyi düşünmüyorsun inş.. olay çıkartırım bak yarısı hatta dörtte üçü benim kalanı sana yeter.. Ek dosyayı görüntüle 31016
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Eyl 2011 #27 sitem dediki: abiiiiiiiiii bunu tek başına yemeyi düşünmüyorsun inş.. olay çıkartırım bak yarısı hatta dörtte üçü benim kalanı sana yeter.. Ek dosyayı görüntüle 31016 Genişletmek için tıklayın... sitem ben çikolatalı pastaya bayılırım sana bırakacağımı sanıyorsan yanılıyorsun yorumsuza bile kalmaz burda en pasta canavarı benimdir
sitem dediki: abiiiiiiiiii bunu tek başına yemeyi düşünmüyorsun inş.. olay çıkartırım bak yarısı hatta dörtte üçü benim kalanı sana yeter.. Ek dosyayı görüntüle 31016 Genişletmek için tıklayın... sitem ben çikolatalı pastaya bayılırım sana bırakacağımı sanıyorsan yanılıyorsun yorumsuza bile kalmaz burda en pasta canavarı benimdir
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Eyl 2011 #28 sitem dediki: abiiiiiiiiii bunu tek başına yemeyi düşünmüyorsun inş.. olay çıkartırım bak yarısı hatta dörtte üçü benim kalanı sana yeter.. Ek dosyayı görüntüle 31016 Hahaha emin misin hepsini istemediğinden canım Genişletmek için tıklayın...
sitem dediki: abiiiiiiiiii bunu tek başına yemeyi düşünmüyorsun inş.. olay çıkartırım bak yarısı hatta dörtte üçü benim kalanı sana yeter.. Ek dosyayı görüntüle 31016 Hahaha emin misin hepsini istemediğinden canım Genişletmek için tıklayın...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Eyl 2011 #29 YoRuMSuZ dediki: Hahaha emin misin hepsini istemediğinden canım Genişletmek için tıklayın... emin değilim hepsi benim..
YoRuMSuZ dediki: Hahaha emin misin hepsini istemediğinden canım Genişletmek için tıklayın... emin değilim hepsi benim..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Eyl 2011 #30 Boşuna laf kalabalığı yapmayın hepsi benim olduğu için boşa konuşuyorsunuz