Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Şbt 2013 #4,561 Hangi kapıyı iki defa çalsak, 'Yine mi?' derler... Hangi sözü iki defa söylesek,'Kaç defa duyduk,hep aynı şeyler' derler... Ama ömrümüz boyunca hata yapar elimizi açarız 'ALLAH' deriz..Yine mi sen demez.....
Hangi kapıyı iki defa çalsak, 'Yine mi?' derler... Hangi sözü iki defa söylesek,'Kaç defa duyduk,hep aynı şeyler' derler... Ama ömrümüz boyunca hata yapar elimizi açarız 'ALLAH' deriz..Yine mi sen demez.....
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Şbt 2013 #4,563 eFSaNe_KaRTaL dediki: Aşk Acısı Nedir ki , Biz 90 ' da Gol Yemişiz . Genişletmek için tıklayın... ölüm ölüm dediğin nedir ki ? ben senin için yaşamayı göze almışım buna benzeyen bir sözmüş
eFSaNe_KaRTaL dediki: Aşk Acısı Nedir ki , Biz 90 ' da Gol Yemişiz . Genişletmek için tıklayın... ölüm ölüm dediğin nedir ki ? ben senin için yaşamayı göze almışım buna benzeyen bir sözmüş
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 18 Şbt 2013 #4,564 arz-ı hal dediki: ölüm ölüm dediğin nedir ki ? ben senin için yaşamayı göze almışım buna benzeyen bir sözmüş Genişletmek için tıklayın... Nereye bağladın olayı..Helal
arz-ı hal dediki: ölüm ölüm dediğin nedir ki ? ben senin için yaşamayı göze almışım buna benzeyen bir sözmüş Genişletmek için tıklayın... Nereye bağladın olayı..Helal
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Şbt 2013 #4,565 eFSaNe_KaRTaL dediki: Nereye bağladın olayı..Helal Genişletmek için tıklayın... ne bilim anasayfa da mesajın yarısını görünce devamı böyledir diye düşündüm
eFSaNe_KaRTaL dediki: Nereye bağladın olayı..Helal Genişletmek için tıklayın... ne bilim anasayfa da mesajın yarısını görünce devamı böyledir diye düşündüm
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 18 Şbt 2013 #4,566 arz-ı hal dediki: ne bilim anasayfa da mesajın yarısını görünce devamı böyledir diye düşündüm Genişletmek için tıklayın... Güzel düşünmüşsün
arz-ı hal dediki: ne bilim anasayfa da mesajın yarısını görünce devamı böyledir diye düşündüm Genişletmek için tıklayın... Güzel düşünmüşsün
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Şbt 2013 #4,567 Ne çok ağladım ben...Bir damla yaş dökmeden..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Şbt 2013 #4,568 Ne zaman bu sehirden kaçıp gitme isteği gelse, Bir köşeye oturup geçmesini bekliyorum. Gidersem dönmem çünkü biliyorum...
Ne zaman bu sehirden kaçıp gitme isteği gelse, Bir köşeye oturup geçmesini bekliyorum. Gidersem dönmem çünkü biliyorum...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Şbt 2013 #4,569 eFSaNe_KaRTaL dediki: Güzel düşünmüşsün Genişletmek için tıklayın... tenk yu yaren* dediki: Ne çok ağladım ben...Bir damla yaş dökmeden.. Genişletmek için tıklayın... bana öğretsene,benim gözler hemen şişiyor :/
eFSaNe_KaRTaL dediki: Güzel düşünmüşsün Genişletmek için tıklayın... tenk yu yaren* dediki: Ne çok ağladım ben...Bir damla yaş dökmeden.. Genişletmek için tıklayın... bana öğretsene,benim gözler hemen şişiyor :/
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Şbt 2013 #4,570 arz-ı hal dediki: tenk yu bana öğretsene,benim gözler hemen şişiyor :/ Genişletmek için tıklayın... yorumsuz..))
arz-ı hal dediki: tenk yu bana öğretsene,benim gözler hemen şişiyor :/ Genişletmek için tıklayın... yorumsuz..))