eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 18 Şbt 2013 #4,571 Herşeyi o başlattı, o güldü ilk ve benim gözlerim takıldı. Bende ki de akıldı, amin dedim ama olmayacak bir duaydı.
Herşeyi o başlattı, o güldü ilk ve benim gözlerim takıldı. Bende ki de akıldı, amin dedim ama olmayacak bir duaydı.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Şbt 2013 #4,572 Umursamamalarin herseyin sonuydu... Yapabilcegim hiçbirsey kalmamisti senden vazgecmek ve sevmekten baska...
Umursamamalarin herseyin sonuydu... Yapabilcegim hiçbirsey kalmamisti senden vazgecmek ve sevmekten baska...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 18 Şbt 2013 #4,573 bazen aptalı oynarsın sırf darılmasın diye bir aptal
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 18 Şbt 2013 #4,574 sana verebilecegim çok şey yok aslında.. Rakı var içersen, ben var seversen, yol var gidersen !!
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 19 Şbt 2013 #4,575 İnşallah birini çok seversin , o da sadece canı sıkıldığında konuşur senle. Amin
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 19 Şbt 2013 #4,578 Bir tartışmada mutlaka son sözü söylemek istiyorsanız, kanımca siz haklısınız demeye çalışınız.
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 19 Şbt 2013 #4,579 İki Kadın Konuştuğunda Hiç Bir Şey Söylemez.... Bir Kadın Konuştuğunda Bütün Bir Hayatı Açıklar.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Şbt 2013 #4,580 Ve sıkıntılı anların en güzel yanı, doya doya Elhamdülillah diyebilmektir.. Elhamdülillah, bu da geçecektir.
Ve sıkıntılı anların en güzel yanı, doya doya Elhamdülillah diyebilmektir.. Elhamdülillah, bu da geçecektir.