yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Şbt 2013 #4,701 Canı Canan'a Teslim Etmeyeceksen.. "Aşığım " Demiceksin Kimseye..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Şbt 2013 #4,702 Yetim bir çocuk gibi yüreğim, ELLER' var okşayacak el yok......
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Şbt 2013 #4,703 Ey gözlerinde AşK'ı yüreğime ilmek ilmek işleyen yâr .! Sen bu can'ı taştan mı sandın ..? Kapat şu kurşun gözlerini ... Bu yüreği menziline düşmüş ceylan mı sandın .
Ey gözlerinde AşK'ı yüreğime ilmek ilmek işleyen yâr .! Sen bu can'ı taştan mı sandın ..? Kapat şu kurşun gözlerini ... Bu yüreği menziline düşmüş ceylan mı sandın .
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Şbt 2013 #4,704 Her şeyi unutturacak bir mucizem olsa idi ilk kendimi unutmak isterdim....
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Şbt 2013 #4,705 İnsanın içi aCırmı ..? Acıyor işTe ..! Ceset taşıyan bir ambulansın siren çalması kadar anlamsız hayatım. Morga ölü yetiştiriyor sanki duygularım...
İnsanın içi aCırmı ..? Acıyor işTe ..! Ceset taşıyan bir ambulansın siren çalması kadar anlamsız hayatım. Morga ölü yetiştiriyor sanki duygularım...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Şbt 2013 #4,706 Her seye ragmen sevmeli mi sevmemeli mi insan..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Şbt 2013 #4,707 '' Yaptığım tek doğru şey en büyük yanlışımdı. Çünkü yanlış kişiyi doğru AŞK'la sevmiştim.''
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Şbt 2013 #4,708 Üzülme, seni unuttuğumu sandın, her köpek havladığında aklımdasın...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Şbt 2013 #4,709 Benimsin diyebilmeli bir erkek hiç korkmadan...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Şbt 2013 #4,710 İnsan gönlündeki hâle hâkim olabiliyorsa buna 'sevgi' denir. Ama gönlündeki hâl insana hâkim ise onun adı 'aşk' 'tır artık. ♥
İnsan gönlündeki hâle hâkim olabiliyorsa buna 'sevgi' denir. Ama gönlündeki hâl insana hâkim ise onun adı 'aşk' 'tır artık. ♥