Paradoks ... Elif ... Özel üye 21 Şbt 2013 #4,721 Ben kendi çapımda yazıyorum. Ucu sana değiyorsa, etrafımda dönüyorsun demektir...
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 21 Şbt 2013 #4,722 Ben sevdimmi ömrümün yettiği kadar severim ama gururumun yettiği kadar söylerim..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 21 Şbt 2013 #4,723 Şehir içi otobüslerde, gidiş yönüne ters olan o koltuklara oturuyorum ben genelde. Geride kalanlara bakmaktan memnunum galiba… Ve sen, tahmin edemeyeceğin kadar gerilerdesin…
Şehir içi otobüslerde, gidiş yönüne ters olan o koltuklara oturuyorum ben genelde. Geride kalanlara bakmaktan memnunum galiba… Ve sen, tahmin edemeyeceğin kadar gerilerdesin…
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Şbt 2013 #4,724 HAYAL__ dediki: Ben sevdimmi ömrümün yettiği kadar severim ama gururumun yettiği kadar söylerim.. Genişletmek için tıklayın... Bende..)
HAYAL__ dediki: Ben sevdimmi ömrümün yettiği kadar severim ama gururumun yettiği kadar söylerim.. Genişletmek için tıklayın... Bende..)
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 21 Şbt 2013 #4,725 yaren* dediki: Bende..) Genişletmek için tıklayın... Ben hiç söylemem yani o bana söylemediği sürece
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Şbt 2013 #4,726 HAYAL__ dediki: Ben hiç söylemem yani o bana söylemediği sürece Genişletmek için tıklayın... ben sevdiklerime mutlaka sevdiğimi söylerim ) Peygamberimizin bir hadisi bile vardır.. seven sevdiğine sevdiğini söylesin der.. farklı durumlarda bu değişir tabi
HAYAL__ dediki: Ben hiç söylemem yani o bana söylemediği sürece Genişletmek için tıklayın... ben sevdiklerime mutlaka sevdiğimi söylerim ) Peygamberimizin bir hadisi bile vardır.. seven sevdiğine sevdiğini söylesin der.. farklı durumlarda bu değişir tabi
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 22 Şbt 2013 #4,727 yaren* dediki: ben sevdiklerime mutlaka sevdiğimi söylerim ) Peygamberimizin bir hadisi bile vardır.. seven sevdiğine sevdiğini söylesin der.. farklı durumlarda bu değişir tabi Genişletmek için tıklayın... Aileyi kast ediyorsan söylerim tabii ben sevdğin derken diğer durumda kast ettim )
yaren* dediki: ben sevdiklerime mutlaka sevdiğimi söylerim ) Peygamberimizin bir hadisi bile vardır.. seven sevdiğine sevdiğini söylesin der.. farklı durumlarda bu değişir tabi Genişletmek için tıklayın... Aileyi kast ediyorsan söylerim tabii ben sevdğin derken diğer durumda kast ettim )
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 22 Şbt 2013 #4,728 Yüksekte Yer Tutanlar.... Aşağıdakiler Kadar Emniyette Değildir.
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 22 Şbt 2013 #4,729 Gönüllerden Kibiri Çıkarmak Yüce Dağları İğne İle Kazımaktan Daha Zordur.
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 22 Şbt 2013 #4,730 İnsana sadakat yakışır görse de ikrah Yardımcısıdır doğruların hazreti Allah