HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 22 Şbt 2013 #4,732 "Adam olmak" cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir...
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 22 Şbt 2013 #4,733 Ben geçmişimi dürdüm, büktüm ve kaldırıp çöpe attım, bu çöpleri ise ancak; kediler ve köpekler karıştırır.
Ben geçmişimi dürdüm, büktüm ve kaldırıp çöpe attım, bu çöpleri ise ancak; kediler ve köpekler karıştırır.
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 22 Şbt 2013 #4,734 Biz Ayakları şişene kadar namaz kılan Peygamberin, gözleri şişene kadar uyuyan ümmetiyiz..
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 22 Şbt 2013 #4,736 Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık ; Anla ki, yok, Allahtan başkasıyla yakınlık.
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 22 Şbt 2013 #4,737 Yalan söylemek beceri ister. Biz de becerikli insanlara aşık oluruz...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Şbt 2013 #4,738 HAYAL__ dediki: Aileyi kast ediyorsan söylerim tabii ben sevdğin derken diğer durumda kast ettim ) Genişletmek için tıklayın... çok sevdiğim aşık oldugum karşılıklı bir durum ise yine söylerim çekinmem.Amaaa platonik bir sevgi yaşıyorsam asla söylemem bellide etmemeye çabalarım
HAYAL__ dediki: Aileyi kast ediyorsan söylerim tabii ben sevdğin derken diğer durumda kast ettim ) Genişletmek için tıklayın... çok sevdiğim aşık oldugum karşılıklı bir durum ise yine söylerim çekinmem.Amaaa platonik bir sevgi yaşıyorsam asla söylemem bellide etmemeye çabalarım
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 22 Şbt 2013 #4,739 yaren* dediki: çok sevdiğim aşık oldugum karşılıklı bir durum ise yine söylerim çekinmem.Amaaa platonik bir sevgi yaşıyorsam asla söylemem bellide etmemeye çabalarım Genişletmek için tıklayın... Aynen cnm ))
yaren* dediki: çok sevdiğim aşık oldugum karşılıklı bir durum ise yine söylerim çekinmem.Amaaa platonik bir sevgi yaşıyorsam asla söylemem bellide etmemeye çabalarım Genişletmek için tıklayın... Aynen cnm ))
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Şbt 2013 #4,740 Haklı yada haksız olduğum zamanlarda değil Karşımda adam olmadığı zaman susarım...