HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 24 Şbt 2013 #4,752 Dağ Yolu benden kısadır boyun bir köy otobüsünün dağa tırmanması gibi uzanırsın dudaklarıma katılmaz oldu nicedir yolumun tozu dumanına...
Dağ Yolu benden kısadır boyun bir köy otobüsünün dağa tırmanması gibi uzanırsın dudaklarıma katılmaz oldu nicedir yolumun tozu dumanına...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Şbt 2013 #4,753 Bilmiyorum Benim bu hasta Gönlümde kim var ?... Ben Susuyorum, "O" Feryâd Edip duruyor
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 24 Şbt 2013 #4,756 Hani bir kelebek yakalarsın, bakmak istersin ama, elini açsan kaçacak, sımsıkı tutsan ölecek. İşte böyle birşey seni sevmek.
Hani bir kelebek yakalarsın, bakmak istersin ama, elini açsan kaçacak, sımsıkı tutsan ölecek. İşte böyle birşey seni sevmek.
P Papatya V.I.P V.I.P 24 Şbt 2013 #4,759 Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma.. Bütün kapılar kapansa bile sonunda "O" sana kimsenin bilmediği patikalar açar... - Şems-i Tebrizi Hazretleri
Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma.. Bütün kapılar kapansa bile sonunda "O" sana kimsenin bilmediği patikalar açar... - Şems-i Tebrizi Hazretleri
P Papatya V.I.P V.I.P 24 Şbt 2013 #4,760 .. kulağından gireni kalbinde saklayan kişi , makbul kişidir ... | İskender Pala