P Papatya V.I.P V.I.P 24 Şbt 2013 #4,771 Katre Katre Sen Dökülüyorsun Avuçlarıma Yâr Bir Dua Bağışla Ruhuma Yüreğim Bayram Yeri Olsun Aminlerinle ... Nar- ı Beyza
Katre Katre Sen Dökülüyorsun Avuçlarıma Yâr Bir Dua Bağışla Ruhuma Yüreğim Bayram Yeri Olsun Aminlerinle ... Nar- ı Beyza
P Papatya V.I.P V.I.P 24 Şbt 2013 #4,772 "Ahımın rüzgarı üşütür seni, Benden başkasına ısınamazsın.."
P Papatya V.I.P V.I.P 24 Şbt 2013 #4,773 O aşk ki,sevgiliden iyilik gördüğünde artmayacak kadar doygun, Kötülük gördüğünde de eksilmeyecek kadar sağlamdır. -İskender Pala-
O aşk ki,sevgiliden iyilik gördüğünde artmayacak kadar doygun, Kötülük gördüğünde de eksilmeyecek kadar sağlamdır. -İskender Pala-
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 24 Şbt 2013 #4,774 Aşk: herşeyi senin için var ettim, diyen,RABB'e...!Herşeyi senin için terk ettim diyebilmektir
Esr3 Özel Üye Özel üye 24 Şbt 2013 #4,775 "Ey gönül! Ses etme, bekle! 'Ya nasip' de, Rabb'ine bırak."
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 24 Şbt 2013 #4,776 İçime Akıttıklarım Sadece Gözyaşı Olsaydı , Çevremde Kırmızı Bir Birikinti Olmazdı....
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 24 Şbt 2013 #4,777 Bizler Hayatlarını Masaya Yatırmış Çocuklarız Ve Dikkat Et, Bakarsan Göreceksin, Hep O Çocuklardır Imkansız Denileni Yapanlar... Cihan Özdemir
Bizler Hayatlarını Masaya Yatırmış Çocuklarız Ve Dikkat Et, Bakarsan Göreceksin, Hep O Çocuklardır Imkansız Denileni Yapanlar... Cihan Özdemir
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 25 Şbt 2013 #4,778 Beni Dinlerken Ikiye Böl Kendini , Bir Tarafta Sevinclerin , Eglenceli Anlarin Guzel Gunlerin Olsun Diger Yanda Huzunlerin ,Acilarin,Kinlerin Ve Savaslarin Olsun , Bir Kez Daha Basa Sar Ve Dinle Simdi Ne Duyuyorsun...?
Beni Dinlerken Ikiye Böl Kendini , Bir Tarafta Sevinclerin , Eglenceli Anlarin Guzel Gunlerin Olsun Diger Yanda Huzunlerin ,Acilarin,Kinlerin Ve Savaslarin Olsun , Bir Kez Daha Basa Sar Ve Dinle Simdi Ne Duyuyorsun...?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 25 Şbt 2013 #4,779 Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar ?