HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 25 Şbt 2013 #4,781 Hayaller Inşaası En Kolay Yapılardır , Çünkü Yokmuş Gibi Hafif Ve Görünmezlerdir, Kimse Kaale Bile Almaz Onları Laf Der Geçerler Ta Ki Ağrılık Kazanıp Yavaş Yavaş Görünür Olacakları Gune Kadar! Hayallerine Sahip Çık Bir Gün Sana Gözükecekler.
Hayaller Inşaası En Kolay Yapılardır , Çünkü Yokmuş Gibi Hafif Ve Görünmezlerdir, Kimse Kaale Bile Almaz Onları Laf Der Geçerler Ta Ki Ağrılık Kazanıp Yavaş Yavaş Görünür Olacakları Gune Kadar! Hayallerine Sahip Çık Bir Gün Sana Gözükecekler.
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 25 Şbt 2013 #4,782 El ele tutuşurduk taşların arasından Yürürdük sonsuza yürürdük seninle Ne bulut kalırdı aramızda ne toprak Tenim evren olurdu teninle Nurullah Genç
El ele tutuşurduk taşların arasından Yürürdük sonsuza yürürdük seninle Ne bulut kalırdı aramızda ne toprak Tenim evren olurdu teninle Nurullah Genç
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 25 Şbt 2013 #4,783 Eğer arada bir çocukluk etmeyeceksen.. Büyümenin bir anlamı yok..
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 25 Şbt 2013 #4,784 Dua ederken, ağlarken, veya hayal ederken, gözlerimizi kapamamızın sebebi: En güzel şeylerin gözle değil, kalple hissedilmesindendir..
Dua ederken, ağlarken, veya hayal ederken, gözlerimizi kapamamızın sebebi: En güzel şeylerin gözle değil, kalple hissedilmesindendir..
P Papatya V.I.P V.I.P 25 Şbt 2013 #4,785 Hadi son vapuru kalktı kalbimin, Artık yürümez bu denizde, Çünkü ben ölüyorum, Her saniyemi kıyamete çevirdin ya,ölsem unutmam seni...
Hadi son vapuru kalktı kalbimin, Artık yürümez bu denizde, Çünkü ben ölüyorum, Her saniyemi kıyamete çevirdin ya,ölsem unutmam seni...
-araz- EYVALLAH... V.I.P 25 Şbt 2013 #4,786 ben belki de bana sensizlikten başka bir şey bırakmadığın için; sustuklarıma sığınıyorum
-araz- EYVALLAH... V.I.P 25 Şbt 2013 #4,787 aslında aşk çoğu zaman kimilerine yalnızlık kimilerine yarınsızlık kimilerine ise yarım kalmışlığı bırakır oysa ben aşktan önce de yalnızdım demek ki geldiğin gibi gitmemişssin gittiğin gibi bir çok şeyi götürüp gitmişsin
aslında aşk çoğu zaman kimilerine yalnızlık kimilerine yarınsızlık kimilerine ise yarım kalmışlığı bırakır oysa ben aşktan önce de yalnızdım demek ki geldiğin gibi gitmemişssin gittiğin gibi bir çok şeyi götürüp gitmişsin
P Papatya V.I.P V.I.P 25 Şbt 2013 #4,788 Gecenin mihri bir çift bakış, işte tam şuramda sol üst köşede, biraz toprak yeşili az biraz mavi, çenemi titretecek kadar hani. Hayranım seni Yaradana, bakmam, incinirsin henna’!
Gecenin mihri bir çift bakış, işte tam şuramda sol üst köşede, biraz toprak yeşili az biraz mavi, çenemi titretecek kadar hani. Hayranım seni Yaradana, bakmam, incinirsin henna’!
P Papatya V.I.P V.I.P 25 Şbt 2013 #4,789 Zülal eyle uykularına, düşlerinin ciğeri ferahlasınHa gözyaşın ha arsız deniz! Dur henna, ağlama diyorum sana ağlama! Su içiyorken mi dokundular sana? Öyleyse sık zehrini aşk aksın! Değil midir ki gülmek ağlamanın zekatı, kırkta bir kere nar'a haksın!
Zülal eyle uykularına, düşlerinin ciğeri ferahlasınHa gözyaşın ha arsız deniz! Dur henna, ağlama diyorum sana ağlama! Su içiyorken mi dokundular sana? Öyleyse sık zehrini aşk aksın! Değil midir ki gülmek ağlamanın zekatı, kırkta bir kere nar'a haksın!
P Papatya V.I.P V.I.P 25 Şbt 2013 #4,790 " Gel sür perçemini alnıma, baktığım her yerde bir sen varsın.Çok şükür imtihan üstü imtihansın. "
" Gel sür perçemini alnıma, baktığım her yerde bir sen varsın.Çok şükür imtihan üstü imtihansın. "