• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...
  • ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Kahve Zamanı.. Kahveler Geldi:)

@ZeyNoO daimi olursun umarım :D
neyse, fala geçelim :)
şu aralar, geçmişe dair bir özlem duyuyorsun. ama fazla takılmaman gerekir, çünkü gün ilerde, şu an içinde bulunduğun anları da özleyeceksin:)
hayatında birkaç olumlu gelişme görüyorum. çevrende seni mutlu edecek öyle çok şey var ki.... ;) uzun bir müddet sonra, güzel bir sürprizle karşılaşacaksın, hazırlıklı ol :) dilediğin birçok şey var genel olarak hayatınla ilgili. buna istinaden, huzurlu bir gelecek görüyorum önünde.
mutlu kal.... ;)

Düzenleyen yönetici:
@Çağlayağmur kadar tatlı bir insanın falında da çoooook güzel şeyler görüyorum ;;)
bugünlerde yalnız kalma ihtiyacı duyuyorsun. çevrenden birazcık uzaklaşıp düşüncelerini dinlemek. biraz durgunsun sanki, ama hiiiiç olmadık şeylere takılıyorsun hayatta. daha rahat olmalısın ;)
çoook çok istediğin bir şey var. sen umutsuzlaşmışsın bu isteğin gerçekleşmesinde. ama emin ol ki bu gerçekleşecek. istediğini elde edeceksin. başının yukarısında durduğu için göremiyorsun; ancak zamanı gelince seni mutluluktan havalara uçuracak :)
enerjin yükseliyor, git gide daha iyi hissediyorsun. hep böyle mutlu ol ve gülümse herkese ;) hayatında çok güzel şeyler var...

Düzenleyen yönetici:
@MeRciMeK uzat bakalım fincanını :)
öncelikle iyi uykular diliyorum :)
fala geçersek...
dostlarınla vakit geçirmeye ihtiyacın var. en yakın arkadaşlarını toplayıp eğlenceli bir aktivite yapabilirsiniz. çünkü çevrende insanlarla, bol bol kahkaha görüyorum.
arkandan konuşan birçok kişi var, kıskanılıyorsun.
hayallerin var. ideallerin. eğer bu azmini koruyup, umutsuzluğa izin vermez isen, inanılmaz başarılı bir gelecek seni bekliyor :)
genel olarak bakarsak, huzurlusun. eğlenceli zamanlar var hayatında. ;)
bir sonraki falda görüşmek üzere. mutlu kız;;)

Düzenleyen yönetici:
Geri