MeRciMeK V.I.P V.I.P 25 Ekm 2013 #561 @dderya bu kadar mı okudun içimii Ne derler ağzına sağlık, çok teşekkür ederim.. Ben bi koşu fincanı yıkıyorum Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@dderya bu kadar mı okudun içimii Ne derler ağzına sağlık, çok teşekkür ederim.. Ben bi koşu fincanı yıkıyorum
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Ekm 2013 #563 Sanırım bu kahveden banada ikram edildi teşekkürler.
~meLek~ GalataSaray'ım 27 Ekm 2013 #564 katip dediki: Sanırım bu kahveden banada ikram edildi teşekkürler. Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun
katip dediki: Sanırım bu kahveden banada ikram edildi teşekkürler. Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 27 Ekm 2013 #567 Çikolata ve kahve ayrılmaz ikili. Bende bu saattede olsa alıyorum eline sağlık canım.
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 29 Ekm 2013 #568 Aslında Cezveden İçmek Candır ama Makine ile yapabildiğim için Böyle Bir görsel bulup aktarmak istedim Afiyet Olsun İçiverin gayriii Dipnot; @dderya kardeşim falımıza bakıverirsin dimi ) Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Aslında Cezveden İçmek Candır ama Makine ile yapabildiğim için Böyle Bir görsel bulup aktarmak istedim Afiyet Olsun İçiverin gayriii Dipnot; @dderya kardeşim falımıza bakıverirsin dimi )
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 29 Ekm 2013 #570 dderya dediki: fallar benden tabii ki önce bi kahvemi aliyim Genişletmek için tıklayın... Afiyet Olsun Kardeşim Teşekkür Ederim
dderya dediki: fallar benden tabii ki önce bi kahvemi aliyim Genişletmek için tıklayın... Afiyet Olsun Kardeşim Teşekkür Ederim