• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...
  • ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Kahve Zamanı.. Kahveler Geldi:)

@JosTeR fincanın soğumuş:) hadi bakalım... ;;)
hmm.. bu aralar uzak bir yere işin düşebilir, hayırlı bir şeyler görüyorum.
'sevgi'nin senin için önemi büyük.. sevdiğin insanlarla çok fazla bir araya gelemiyorsun. bir-iki derdin var, hepsi de sona eriyor. eskiye dayanan bir dostluk, şu sıralar hayatında büyük yer ediyor.

veeeee...

kısmetler ve haberler görüyorum bir sürü, hadi hayırlısı bakalım ;)

Düzenleyen yönetici:
@JosTeR fincanın soğumuş:) hadi bakalım... ;;)
hmm.. bu aralar uzak bir yere işin düşebilir, hayırlı bir şeyler görüyorum.
'sevgi'nin senin için önemi büyük.. sevdiğin insanlarla çok fazla bir araya gelemiyorsun. bir-iki derdin var, hepsi de sona eriyor. eskiye dayanan bir dostluk, şu sıralar hayatında büyük yer ediyor.

veeeee...

kısmetler ve haberler görüyorum bir sürü, hadi hayırlısı bakalım ;)

Yüreğine Sağlık Kardeşim Çok Teşekkür Ettim. :)) Fincanımı alıp yıkayı vereyim bariii :)

Düzenleyen yönetici:
@YoRuMSuZ ooo bu kez çok şey vaadediyor bıraktığın telve :)
insanlara güvenip güvenmemek konusunda tereddütler yaşıyorsun, bunları dikkate almalısın.
bir şeylere sürekli gülüyorsun. pek yakında, bir iyilikle karşılaşacaksın. vermen gereken basit ve küçük kararlar ve çok hoş gelişmeler var hayatında ;) kendi içinde bir uyanış geçekleştireceksin gibi. hiç beklemediğin bir dileğinle aniden karşılaşacaksın, sana ani bir mutluluk ve huzur verecek.
sende de güzeeeel güzel haberler, bembeyaz kuşlar görüyorum :)
hep mutlu kal.... ;;)

Düzenleyen yönetici:
@nazenin uzun zamandır senin falına bakmıyordum :)
bazı negatif şeyler yaşamışsın, ama hepsi de rüzgar gibi esip geçmiş.
mutluluk imgeleri görüyorum fincanında. senin için zaten önemli olan birkaç unsur, önemini arttırabilir. bir aşk görüyorum ufuklarda, ama kaçıp gitmiş, zaten olacak gibi de değilmiş boş ver. yanlış insanlara güvenebilirsin, dikkat et. ve hiç ummadığın birisiyle bir mevzuu konuşabilirsin.
hayatında olumsuz olarak yorumlayacağın birkaç şey olacak, ama...
senin fark edemediğin çok büyük hayırlara vesile olacak. kişisel durumların ön planda :)

aaaa... bak, yine nazar var sende kuzum, kurşun da dökelim bir ara ;;)
genel olarak iç huzurun yükseliyor....
bir dahaki falda görüşmek üzere canım;;)

Düzenleyen yönetici:
teşekkürler @dderya canımm.. artık sana düzenli fincan uzatıcam ..bidahaki fincan ne der meraklandım bile şimdiden .. :D
tam da böyle şeyler bendeki gündemde olanlar.. :) evet evet nazara bi önlem alalım yine aksatmak olmaz.. :))

Düzenleyen yönetici:
Geri