ezgi3535 Özel Üye Özel üye 2 Nsn 2014 #101 ''Eğer kulum, bana ellerini kaldırır da dua ederse ben o elleri boş olarak geri çevirmekten hayâ ederim..'' De ki; Allah bana yeter !.. - Zumer Sûresi, 38
''Eğer kulum, bana ellerini kaldırır da dua ederse ben o elleri boş olarak geri çevirmekten hayâ ederim..'' De ki; Allah bana yeter !.. - Zumer Sûresi, 38
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 2 Nsn 2014 #102 Ey Edebine Hayran Olduğum Yâr, Bilirmisin; Sendeki EDEP, Seni Sevmeme SEBEP....
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 2 Nsn 2014 #104 Pembe düşler yerine, imanlı düşler kurun ki arkanızda Rabbim olsun... Duayla desteklenmeyen düşler yok olmaya, yıkılmaya mahkumdur; Malzemeden çalınmış binalar gibi...
Pembe düşler yerine, imanlı düşler kurun ki arkanızda Rabbim olsun... Duayla desteklenmeyen düşler yok olmaya, yıkılmaya mahkumdur; Malzemeden çalınmış binalar gibi...
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 2 Nsn 2014 #105 - Aşkın Yaşı Yok Yerine '' Ölümün Yaşı '' Yoktur Deseydik... Belki'De Daha İyi Bir Nesil Yetiişirdi . . .!
- Aşkın Yaşı Yok Yerine '' Ölümün Yaşı '' Yoktur Deseydik... Belki'De Daha İyi Bir Nesil Yetiişirdi . . .!
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 2 Nsn 2014 #107 Ben kırıldıkça sustum. Peki sonra ne mi oldu? - Kırıldıkça değiştim . .
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 2 Nsn 2014 #108 Çocuksu Gülüşlerini, Yetişkin GitmeLere ßıraktım ßen, Sen Kime Anlatıyorsun Derdini.....
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 2 Nsn 2014 #109 Bir kadının düşlerine girdiyseniz , Kalbine de girmişsiniz demektir . Çünkü hiç bir kadın Düşlerine almadığını ,... Kalbinde barındırmaz .. Ertuğrul Bayam
Bir kadının düşlerine girdiyseniz , Kalbine de girmişsiniz demektir . Çünkü hiç bir kadın Düşlerine almadığını ,... Kalbinde barındırmaz .. Ertuğrul Bayam
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 2 Nsn 2014 #110 Iki can bir olunca , benlik aradan cikarmis, Gönül sevgiliyi bulmussa,kuru dal bile cicek acarmis..!! - Hz. Mevlana
Iki can bir olunca , benlik aradan cikarmis, Gönül sevgiliyi bulmussa,kuru dal bile cicek acarmis..!! - Hz. Mevlana