L LâL ღ GALATASARAY ღ 2 Nsn 2014 #121 & Nasıl Ki ; Kuran'ı Kerim'e Abdestsiz Dokunamıyorsan , Sevdiğine De Nikahsız Dokunmayacaksın Kardeşim . .
& Nasıl Ki ; Kuran'ı Kerim'e Abdestsiz Dokunamıyorsan , Sevdiğine De Nikahsız Dokunmayacaksın Kardeşim . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 2 Nsn 2014 #122 [ ღ ] Dua En Kuvvetli Operatördür ; - Her Yerde Çeker Elhamdülillah ♥
L LâL ღ GALATASARAY ღ 2 Nsn 2014 #123 İki Yüzlü Olduğunu Öğrendiğim İnsanlar Hakkında ; - Acaba Daha Kaç Yüzü Var ? " Diye Düşünmeden Edemiyorum ! ŞAHSİDİR
İki Yüzlü Olduğunu Öğrendiğim İnsanlar Hakkında ; - Acaba Daha Kaç Yüzü Var ? " Diye Düşünmeden Edemiyorum ! ŞAHSİDİR
L LâL ღ GALATASARAY ღ 2 Nsn 2014 #125 Ayaktayken Çelme Takarsan ; - Düşerken Seni de Çekerim . . ŞAHSİDİR
L LâL ღ GALATASARAY ღ 2 Nsn 2014 #126 Aşk Desem ? Buldum " Demez Bulanlar , Gördüm" Demez Görenler, Hakikate Erenler Gizli Sırrı Açar mı ? " Medet Ya Sahibe’l Meydan , El Aman Ya Vedûd , Ya Vedûd , Ya Vedûd . . . ♥
Aşk Desem ? Buldum " Demez Bulanlar , Gördüm" Demez Görenler, Hakikate Erenler Gizli Sırrı Açar mı ? " Medet Ya Sahibe’l Meydan , El Aman Ya Vedûd , Ya Vedûd , Ya Vedûd . . . ♥
L LâL ღ GALATASARAY ღ 2 Nsn 2014 #127 Namus Sadece Kadına Özgü Bir Şeyse ; - Hz.Yusuf'un Sakındığı Neydi ?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 2 Nsn 2014 #128 Belki de Secdeden Başımızı Kaldırmadığımız İçin Bizi Sevenleri Görmedik . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 2 Nsn 2014 #129 Ne Çok Kadın Varmış Meğer , " Adam Olmayan " Birine Yüreğini Emanet Eden . Ne Çok " Adam Olmayan " Varmış Meğer ; - Yüreğini Emanet Eden Birini Kadını Bilmeyen . . !
Ne Çok Kadın Varmış Meğer , " Adam Olmayan " Birine Yüreğini Emanet Eden . Ne Çok " Adam Olmayan " Varmış Meğer ; - Yüreğini Emanet Eden Birini Kadını Bilmeyen . . !
L LâL ღ GALATASARAY ღ 2 Nsn 2014 #130 Terk-i Diyar Eylesem Olmaz , Kalsam Her Şey Sabrımı Zorlar , Ne Yapacağımı Bilemedim. Hadi Diyelim Her Şeyden Caysam , Varlık Benden Caymaz Haspam , - Ne Yapmalıyım Bilemedim . . .
Terk-i Diyar Eylesem Olmaz , Kalsam Her Şey Sabrımı Zorlar , Ne Yapacağımı Bilemedim. Hadi Diyelim Her Şeyden Caysam , Varlık Benden Caymaz Haspam , - Ne Yapmalıyım Bilemedim . . .