ezgi3535 Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2014 #81 Güz yağmurlarıyla birlite akıp gittin be SEVGİLİ! Gözlerimden bir yaprak misali "DÜŞ"tün...
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2014 #82 Ben kırıldıkça sustum. Peki sonra ne mi oldu? - Kırıldıkça değiştim . .
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2014 #83 Bir Kadın'ın En büyük gururu Eşi'ini caminin kapısından çıkarken görmektir..
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2014 #84 Bazen şu mezarlığın kokusu üzerime sinse diyorum, Ölümü koklasam da aldanmasam dünyaya...
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2014 #85 Üzülme Hafız.. Senin Rabbin var, Senin Kur’an’ın var, Senin yalnızlığın var, Bak ne çok şeyin var öyle.. Sen sakın ağlama Hafız…
Üzülme Hafız.. Senin Rabbin var, Senin Kur’an’ın var, Senin yalnızlığın var, Bak ne çok şeyin var öyle.. Sen sakın ağlama Hafız…
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2014 #86 Alkımdasın hep dedi, -Dedimki ; Aklını üşütürsün en iyisi " Yüreğine " al beni..
L LâL ღ GALATASARAY ღ 1 Nsn 2014 #88 Zordur Kadın Olmak ! Kalbin Kırılır , Umudun Kırılır , Kolun Kanadın Kırılır , İncinirsin . . Ancak Bütün Parçaları Yine Sen Toplarsın . Hep Tek PARÇA ve Ayaktasın . Toparladığın Yüreğinde Çok Şeyler Taşırsın . Bütün Kırıklara İnat . . .
Zordur Kadın Olmak ! Kalbin Kırılır , Umudun Kırılır , Kolun Kanadın Kırılır , İncinirsin . . Ancak Bütün Parçaları Yine Sen Toplarsın . Hep Tek PARÇA ve Ayaktasın . Toparladığın Yüreğinde Çok Şeyler Taşırsın . Bütün Kırıklara İnat . . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 1 Nsn 2014 #89 Nerelisin Sözüne Avazım Çıktığı Kadar Y A R AL I Y I M Diyorum, Kimsenin Umurunda Olmuyor ! Ve Hiç Kimsede Çıkıp ; - Ben'de Oralıyım " Demiyor..
Nerelisin Sözüne Avazım Çıktığı Kadar Y A R AL I Y I M Diyorum, Kimsenin Umurunda Olmuyor ! Ve Hiç Kimsede Çıkıp ; - Ben'de Oralıyım " Demiyor..
L LâL ღ GALATASARAY ღ 1 Nsn 2014 #90 ' Her Zaman Bağıran Birinin Yanına Koşarlar , Oysa Sessiz Duran Birinin İçi Daha Çok Acıyordur . .