ezgi3535 Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2014 #71 Sen var gününde “Allah” dersin de Allah dar gününde “Kulum” demez mi?
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2014 #72 Öyle gel’melisin ki, Beni düşünürken bile titremeli yüreğin.. Ve gel’diğinde genişlemeli dünyam, Kolay olmamalı, Fakat çokta yormamalı.. Kısacası gel’meli, Ve bu kalbin sahibi olmalısın artık..
Öyle gel’melisin ki, Beni düşünürken bile titremeli yüreğin.. Ve gel’diğinde genişlemeli dünyam, Kolay olmamalı, Fakat çokta yormamalı.. Kısacası gel’meli, Ve bu kalbin sahibi olmalısın artık..
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2014 #73 Aklında birşey tut dediler " Bende seni tuttum, Aklımdan yüreğime kadar.. "
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2014 #74 Uzun uzun baktım sêma'ya dedim ki; " Yârabbi beni Nefs'ime yenik düşürme.."
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2014 #75 Allah'ım. . Hayırlar yaz yazımıza, İyiler çıkar karşımıza. .
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2014 #76 Ey Edebine Hayran Olduğum Yâr, Bilirmisin; Sendeki EDEP, Seni Sevmeme SEBEP....
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2014 #77 Ve sonra sen çıktın karşıma. Allah'ın bana: "Bak sana ne yazdım." deme şekliydin. Sevindim. Sevdim.
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2014 #78 Onu sana sevdiren nedir dediklerinde. İnancı diyorum, benim yoluma ışık tutan inancı…
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2014 #79 Zamanı gelince olur. Vakti tamamlanınca geçer. Sabredersen değer. Ama evvela kısmet, evvela kader . . .
Zamanı gelince olur. Vakti tamamlanınca geçer. Sabredersen değer. Ama evvela kısmet, evvela kader . . .
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2014 #80 Biliyorum gelmeyeceksin yine bir umut gelirsin diye hep iki ÇAY söylüyorum .. " Belki de masam boş gözükmesin diye yapıyorum kendimi kandırıp..
Biliyorum gelmeyeceksin yine bir umut gelirsin diye hep iki ÇAY söylüyorum .. " Belki de masam boş gözükmesin diye yapıyorum kendimi kandırıp..