ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #51 Elimden gelen bir şey yoktu.. Bende kalbimden geleni yaptım.. Sana dua ettim: Mutlu Ol .. ♡
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #52 Bir Yalana Denk Gelmesin İnsan ; - Sonra Binlerce Doğruyu Sorgulamak Zorunda Kalıyor . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #53 Uçan Kaçan Harry Potter’ı Anlatacağına ; - Ay’ı İkiye Yaran Peygamberi Anlat . . !
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #54 '' Uzun uzun baktım sêma'ya dedim ki; " Yârabbi beni Nefs'ime yenik düşürme.."
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #55 Ne Mükemmelim , Ne de Olmak Zorundayım ! - En Azından SAHTE Değilim . .
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #56 Ah y'âr.. Bir gün göz göze gelmezsek eğer, Sevinclerimin bahar'ı gider Güz mevsimi çöker yüreğiminin üstüne Başlar hüznüm ömrüme sağnak, sağnak yağmaya..
Ah y'âr.. Bir gün göz göze gelmezsek eğer, Sevinclerimin bahar'ı gider Güz mevsimi çöker yüreğiminin üstüne Başlar hüznüm ömrüme sağnak, sağnak yağmaya..
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #57 '' Beş harf'den oluşan bir kelime söyle dediler, " A L L A H " dedim! Sonra sustular.. " Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
'' Beş harf'den oluşan bir kelime söyle dediler, " A L L A H " dedim! Sonra sustular.. " Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #58 Ben "YANLIŞ" nedir bilmem Doğru insan olmayı öğreten Kurân-î Kerîm'di..
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #59 '' Kızkulesi gibiyim İstanbul ortasında. Dalgalar arasında ihtişamlı ama yapayalnız. . . -Nezaket Kahraman
'' Kızkulesi gibiyim İstanbul ortasında. Dalgalar arasında ihtişamlı ama yapayalnız. . . -Nezaket Kahraman
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #60 “Düşündü genç adam; en kıymettâr suâlini, en nâif ve en zarif şekilde sordu: -“Geleceğime gelir misin?”
“Düşündü genç adam; en kıymettâr suâlini, en nâif ve en zarif şekilde sordu: -“Geleceğime gelir misin?”