ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #61 Allah'ım. . Hayırlar yaz yazımıza, İyiler çıkar karşımıza. .
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #62 Ey Yar... Kaderden Rızaya Boyun Eğişime Say, Senden Uzak Nefes Alışlarımı..!
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #63 Nedir içimdeki bu umut, bu heyecân? Bahardan mı, yoksa gerçekten güzel şeyler mi olacak? “Ol” emrine muhtacım Allah’ım…
Nedir içimdeki bu umut, bu heyecân? Bahardan mı, yoksa gerçekten güzel şeyler mi olacak? “Ol” emrine muhtacım Allah’ım…
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #64 '' Beni kırdığında dikkat et Sana zarar gelmesini istemem.. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
'' Beni kırdığında dikkat et Sana zarar gelmesini istemem.. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #65 Gönül almayı bilmeyene, ömür emanet edilmez..! Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Gönül almayı bilmeyene, ömür emanet edilmez..! Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #66 Ve Bununla Beraber Mesaj 200 Oluyor @YoRuMSuZ Abi Sürem Doldu mu ? Hani Şöyle Özel Üye Felan Birşey Varmış Rica Etsem Bir Kişilik Alabilir miyim
Ve Bununla Beraber Mesaj 200 Oluyor @YoRuMSuZ Abi Sürem Doldu mu ? Hani Şöyle Özel Üye Felan Birşey Varmış Rica Etsem Bir Kişilik Alabilir miyim
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #69 amin inşallah ama olcam ben 200 mesaj yaparım hatta 200 mesajı geçer ama 2 ay süreyi doldurmam lazım
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2014 #70 Gönül yorgun, Ömür yorgun, Yarın umutsuz.. Maalesef, Ayıramadık ömrümüzü, yüreğimizi yoranlardan..