L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #32 Ne Güzel Teselli : " El Mer'ü Me'a Men Ehabbe . . " [ Herkes , Ahirette Dünyadayken Sevmiş Olduğu Kimselerle Beraber Olacaktır . . ]
Ne Güzel Teselli : " El Mer'ü Me'a Men Ehabbe . . " [ Herkes , Ahirette Dünyadayken Sevmiş Olduğu Kimselerle Beraber Olacaktır . . ]
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #33 Bir Kuruş Param Olmadan Çok Şey Aldım Ben . Edep Aldım , Öğüt Aldım , Gönül Aldım . . .
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #34 İyi ki ilerliyorsun zaman. Ya acımın en derinine işlediği an donsaydın !!!
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #36 Kötü Sözleri Hak Eden İnsanlar Var Elbette . Ama , - Kötü Sözler , Onlar'ı Hak Etmek İçin Ne Yaptı ?
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #37 Öyle bir insan ol ki "Allah sana senin gibi birisini versin dediklerinde rahatlıkla Amin diyebilesin .."
Öyle bir insan ol ki "Allah sana senin gibi birisini versin dediklerinde rahatlıkla Amin diyebilesin .."
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #38 Gerçek arkadaş ahiretini düşünür: Namazını merak eder, Namaz kılmana sevinir, Cennete gitmen için duâ eder..
Gerçek arkadaş ahiretini düşünür: Namazını merak eder, Namaz kılmana sevinir, Cennete gitmen için duâ eder..
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #39 Her Yere Gönlünü Götüremezsin .Bazen de Gönlün Gider ; - Sen Gidemezsin . .
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #40 EL NE DER" Kaygısı İle Boğuşurken "ALLAH NE DER" Kaygısına DAHA ERİŞEMEDİK..