L LâL ღ GALATASARAY ღ 30 Mrt 2014 #11 Yüreğime Sen Düşüyorsun Yine . Üstüm Başım Sırılsıklam ; - S E N ' İçinde Kalıyorum . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 30 Mrt 2014 #12 " Şu Anda Nerede Olmak İsterdin ? " Diye Sordu . " Umrunda " Dedim .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #13 '' Durmadan Sızlayan Yaralarımıza İnat ; Aldığımız Her Bir Nefesin Şükründeyiz . . E l h a m d û l i l l a h ` ¤
'' Durmadan Sızlayan Yaralarımıza İnat ; Aldığımız Her Bir Nefesin Şükründeyiz . . E l h a m d û l i l l a h ` ¤
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #15 Çünkü ; Herkesin Bir Gideni Vardır . - İçinden Bir Türlü Uğurlayamadığı . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #16 '' Belki Bir Gün Aynı Evde , Nurdan Yaratılmış Bir Küçüğün ; - Teheccüd Vakti Ağlamasına Uyanırız . .
'' Belki Bir Gün Aynı Evde , Nurdan Yaratılmış Bir Küçüğün ; - Teheccüd Vakti Ağlamasına Uyanırız . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #17 '' Ey Sıkıntı, Şiddetlen ; - Nasıl Olsa Biteceksin . . . [ Hz.Muhammed (S.a.v) ]
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #18 Ben Mürekkep Yürekli Bir Hafız'm Bu Yüzden Kalemimden Akar Gözyaşlarım . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #19 İnce Sevenler Var Bir de Azizim ! Tek bir Kelâmı İçin Günlerce Allah'a Yalvaran . .