ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #22 Bir hadis düştü dilime, Tefsiri senin elinde.. "Seven sevdiğine,sevdiğini söylesin." der Efendimiz s.a.v. bize..
Bir hadis düştü dilime, Tefsiri senin elinde.. "Seven sevdiğine,sevdiğini söylesin." der Efendimiz s.a.v. bize..
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #23 Kalbi senle barışık olmayan, Kalbinde Sana yer olmayan kalplerden, Sana sığınırız ALLAH'ım...
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 31 Mrt 2014 #25 Kişi kimi severse, Yüreği onunla yanar, Ve İnsan sevdiğini, Durmadan Anar...
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #26 | ღ | Sonra Dedim Ki , Seni Bu Dünyaya Var ; - Gönlüme Yâr Kılan Allaha Hâmdolsun . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #27 Evlat Kokusu ; - Cennet Kokusudur . . [ Hz Muhammed ( S.a.v ) ]
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #28 Ama Galiba , Bütün Bu Olanlara Dayanamam , Ama Hazırım . Sen Giderken Adımlarını Sayarım . Heyhat ! - Ne Yazık Seni Yanlış Tanıdım , Sanırım . . » Sagopa Kajmer «
Ama Galiba , Bütün Bu Olanlara Dayanamam , Ama Hazırım . Sen Giderken Adımlarını Sayarım . Heyhat ! - Ne Yazık Seni Yanlış Tanıdım , Sanırım . . » Sagopa Kajmer «
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #29 Dayanır Canım Acılara . .Söylemeyin Anneme ! - Sagopa Kajmer -
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Mrt 2014 #30 Ey Alnındaki Secde İzine Vurulduğum Yârim . . ! Seninle ; Paris'e gidip Eyfel Kulesi Gölgesinde Şarap İçerek , HARAM işlemek değil Niyetim . MEKKE'de Tavaf Sonrası Zemzem Yudumlarken ; - İlahi Rıza'ya Ulaşmak , Tek İsteğim . .
Ey Alnındaki Secde İzine Vurulduğum Yârim . . ! Seninle ; Paris'e gidip Eyfel Kulesi Gölgesinde Şarap İçerek , HARAM işlemek değil Niyetim . MEKKE'de Tavaf Sonrası Zemzem Yudumlarken ; - İlahi Rıza'ya Ulaşmak , Tek İsteğim . .