ezgi3535 Özel Üye Özel üye 4 Nsn 2014 #191 Bizim ömrümüzde bir irmak vardir, köpüklerinde hayallerimizi yüzdürdügümüz. Bizim ömrümüzde dostlarimiz vardir. Günlerimiz ayri geçtiginde üzüldügümüz.
Bizim ömrümüzde bir irmak vardir, köpüklerinde hayallerimizi yüzdürdügümüz. Bizim ömrümüzde dostlarimiz vardir. Günlerimiz ayri geçtiginde üzüldügümüz.
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 4 Nsn 2014 #192 Dost deniz kıyısındaki taşlara benzer, önce teker teker toplarsın sonra atmaya başlarsın. Bazılarını atmaya kıyamazsın, sen atmaya kıyamadıklarımdansın.
Dost deniz kıyısındaki taşlara benzer, önce teker teker toplarsın sonra atmaya başlarsın. Bazılarını atmaya kıyamazsın, sen atmaya kıyamadıklarımdansın.
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #193 | & | Eğer Sevgiliden Gelen Mektuplar Defalarca Okunsaydı ; - Kur'an-ı Kerim'lerin Üzeri Bir Karış Toz Tutmazdı . . !
| & | Eğer Sevgiliden Gelen Mektuplar Defalarca Okunsaydı ; - Kur'an-ı Kerim'lerin Üzeri Bir Karış Toz Tutmazdı . . !
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #194 # Sen Yoktun Efendim (S.a.v.) . Anneler Kız Çocuklarını Ağlayarak Süslediler ; - Ve Ölüme Gönderdiler !
# Sen Yoktun Efendim (S.a.v.) . Anneler Kız Çocuklarını Ağlayarak Süslediler ; - Ve Ölüme Gönderdiler !
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #195 Ha ELİF , Ha VAV, Ha MİM ,Hepsinin Duracağı Nokta Bir Cezm . Ama Bitmez Ümitler, Çünkü Sözün Sonu ; - Sadakallahül’l-Âzim . .
Ha ELİF , Ha VAV, Ha MİM ,Hepsinin Duracağı Nokta Bir Cezm . Ama Bitmez Ümitler, Çünkü Sözün Sonu ; - Sadakallahül’l-Âzim . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #196 Bizim Saçlarımız , Hiç Bir Şaire İlham Olmayacak Kadar ;- N A M A H R E M D İ R . . !
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #197 • Saçınızın Önünü Fön Makinesi ile Degil , Seccade ile Düzlestirin . - inanın " Sevgiliniz " Daha Çok Begenecek
• Saçınızın Önünü Fön Makinesi ile Degil , Seccade ile Düzlestirin . - inanın " Sevgiliniz " Daha Çok Begenecek
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #198 • Şimdilerde Çocuk Kesilmiş Yüreğim ; Gelen Giden Azarlıyor . Oysa . . - Ben Yaramazlık Yapmamıştım . . .
• Şimdilerde Çocuk Kesilmiş Yüreğim ; Gelen Giden Azarlıyor . Oysa . . - Ben Yaramazlık Yapmamıştım . . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #199 Tuz Basıp Yaralarıma , Ne Kadar Susulacaksa O Kadar Sustum . Bir Çığlık Kanıyor En Derininde Yüreğimin. Açmadım Kimselere Yüreğimi ; - Hançeri Sadece Kendime Sapladım Ve Sustum !
Tuz Basıp Yaralarıma , Ne Kadar Susulacaksa O Kadar Sustum . Bir Çığlık Kanıyor En Derininde Yüreğimin. Açmadım Kimselere Yüreğimi ; - Hançeri Sadece Kendime Sapladım Ve Sustum !
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #200 Farkındamısınız Şuan ; - Allahümme Salli Alâ Seyyidina Muhammedin Ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed Dediniz
Farkındamısınız Şuan ; - Allahümme Salli Alâ Seyyidina Muhammedin Ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed Dediniz