L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #211 Nasıl Bir Çığlıksa İçimdeki ; - Dışarıya Sessiz Olarak Çıkıyor Hep . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #212 Gönlümün Hicranını Bilen Rabbim ! - Ne Olur İçimden Geçenlere Bir İstikâmet Ver . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Nsn 2014 #214 Satırlara Dökebildiklerim Bir Kaç Kelimeden İbaret .İçimdekileri Sorma , - Onlar da Rabbime Emanet . .
Satırlara Dökebildiklerim Bir Kaç Kelimeden İbaret .İçimdekileri Sorma , - Onlar da Rabbime Emanet . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Nsn 2014 #215 #Konuşursam ; Yaralı Kelimeler Sunmaktan Korkuyorum .Ağzımın Sürgüsünü Çektim !- S U S U Y O R U M -
#Konuşursam ; Yaralı Kelimeler Sunmaktan Korkuyorum .Ağzımın Sürgüsünü Çektim !- S U S U Y O R U M -
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Nsn 2014 #217 ¤ Bilir misin ? Gönül Derin Küser ; - Yarasına Yara Açana . . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Nsn 2014 #218 Birgün ŞANS Yüzüme Gülse ;- NE GÜLÜYORSUN..? Diye , TERSLERİM Herhalde .| Eeee . . Bünye Alışık Değil Tabi |
Birgün ŞANS Yüzüme Gülse ;- NE GÜLÜYORSUN..? Diye , TERSLERİM Herhalde .| Eeee . . Bünye Alışık Değil Tabi |
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Nsn 2014 #219 Ah Be Hafız . . Fatiha " Bütün Ağrılara Şifadır Ya Hani ,Ben Şimdi Elimi Kalbime Koyup Okusam ; - Ağrısı Geçer mi ?
Ah Be Hafız . . Fatiha " Bütün Ağrılara Şifadır Ya Hani ,Ben Şimdi Elimi Kalbime Koyup Okusam ; - Ağrısı Geçer mi ?