L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Nsn 2014 #221 & Keşke Çocukken Fazla Mutlu Olmayıp , Birazını da Bu Zamanlara Saklasaydım . - Lazım Oluyor Arada . .
& Keşke Çocukken Fazla Mutlu Olmayıp , Birazını da Bu Zamanlara Saklasaydım . - Lazım Oluyor Arada . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Nsn 2014 #222 ღSenin İçin Roma'yı Yakamasam da Sobayı Yakar , Çay Demlerim ;- Karşılıklı Yudumlarız . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Nsn 2014 #223 & Siz Peltek misiniz Ki , S E N İ " Değil ; - T E N İ " Seviyorsunuz ? | ŞAHSİDİR |
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Nsn 2014 #224 Ne Kadarda Kolay Yargılıyoruz Birbirimizi . EFENDİMİZ ( S.a.v)'in ; - " Açıpta Kalbine mi Baktın ? " Sözünü Unutmuş Gibi . .
Ne Kadarda Kolay Yargılıyoruz Birbirimizi . EFENDİMİZ ( S.a.v)'in ; - " Açıpta Kalbine mi Baktın ? " Sözünü Unutmuş Gibi . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Nsn 2014 #225 Ederin Kalmadı Artık Gözümde .Kaça ? " Deseler ; - HİÇ'E Sayarım . . !
L LâL ღ GALATASARAY ღ 7 Nsn 2014 #227 & Ben Hakkımı Helal Ettim de ,- Mahşerde Hesap İşleri İncedir Azizim . . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 7 Nsn 2014 #228 Dayan Gönlüm ! Bize de Bahar Yakındır . . Duâ Diyorum , - Biraz Daha Duâ . . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 7 Nsn 2014 #229 ++++++++++++++++++++++█+++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++██++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++██++++++++++++++++++ ++++++++++++++█++++++++++++++++++++██+++++ ++++++++++++████++++█+█++█++++++███+++++++ +++++++++++████++++██+█++█++++███++██+++++ +++++++++++██+++++++██████++███++++██+++++ ++++++++███++++++++++█++█+++++++++++██++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++███+++ ++++++++++++++++++++++█++++++++█++++██+█++ ++++++++++++███++++++██+++++++███++++█+██+ +++++++++++████+++++++█+++++++████+++█++++ +++█++++++██++█+++++++██+++++++█+██++█++++ ++█++++++██++██+++++++██+++++++██+█++██+++ ++█+++++██+++█++++++++██+++++++██+█++██+++ ++██+++██+++██++++++++██++++++++██+++██+++ ++███████+++██++++++++██++++++++██+++██+++ +++████+++++█+++++++++██++++++++██+++██+++ ++++++++++++██++++++++██+++++++++█+++██+++ ++++++++++++███+++++++███+++++++██+++█++++ ++++++++++++███████████████++++███+++█++++ +++++++++++++█████████++█████████+++++++++ ++++++++++++++++████++++++█████+++++++++++
++++++++++++++++++++++█+++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++██++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++██++++++++++++++++++ ++++++++++++++█++++++++++++++++++++██+++++ ++++++++++++████++++█+█++█++++++███+++++++ +++++++++++████++++██+█++█++++███++██+++++ +++++++++++██+++++++██████++███++++██+++++ ++++++++███++++++++++█++█+++++++++++██++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++███+++ ++++++++++++++++++++++█++++++++█++++██+█++ ++++++++++++███++++++██+++++++███++++█+██+ +++++++++++████+++++++█+++++++████+++█++++ +++█++++++██++█+++++++██+++++++█+██++█++++ ++█++++++██++██+++++++██+++++++██+█++██+++ ++█+++++██+++█++++++++██+++++++██+█++██+++ ++██+++██+++██++++++++██++++++++██+++██+++ ++███████+++██++++++++██++++++++██+++██+++ +++████+++++█+++++++++██++++++++██+++██+++ ++++++++++++██++++++++██+++++++++█+++██+++ ++++++++++++███+++++++███+++++++██+++█++++ ++++++++++++███████████████++++███+++█++++ +++++++++++++█████████++█████████+++++++++ ++++++++++++++++████++++++█████+++++++++++
L LâL ღ GALATASARAY ღ 7 Nsn 2014 #230 & Yapraklarını Kopardığım Papatyalardan Özür Diledim Dün Gece . Haklısınız Dedim ; Ne Sevdiği Belli, Ne Sevmediği . . !
& Yapraklarını Kopardığım Papatyalardan Özür Diledim Dün Gece . Haklısınız Dedim ; Ne Sevdiği Belli, Ne Sevmediği . . !