L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #201 Rızâ Yolunda Biraz Cefâ Gördük Diye ;- Rahmân'a Naz mı Edeceğiz ?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #202 Doğanın Kanunu Bu , " Herkes Gider " Dedi .Sen " Herkes " Değilsin ;- GİTME " Diyemedim . . | ŞAHSİDİR |
Doğanın Kanunu Bu , " Herkes Gider " Dedi .Sen " Herkes " Değilsin ;- GİTME " Diyemedim . . | ŞAHSİDİR |
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #203 Bir Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Var da ,- Kahveyi Yaratanın Neden Bir Ömür Hatırı Yok ?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #204 Hayranım Vesselam ; Hem Haddini ,- Hem de Rabbini Bilene . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #205 # Hayal Kurmak Sanıldığı Gibi " Bedava " Falan Değil .- O Hayaller Yıkılınca Ödersin Bedelini . .
# Hayal Kurmak Sanıldığı Gibi " Bedava " Falan Değil .- O Hayaller Yıkılınca Ödersin Bedelini . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #207 Rabbi Yessir Velâ Tüassir ; - Rabbi Temmim Bi'l-hayr . . Rabbim Kolaylaştır,Zorlaştırma. - Rabbim Hayra Tebdil Eyle . .
Rabbi Yessir Velâ Tüassir ; - Rabbi Temmim Bi'l-hayr . . Rabbim Kolaylaştır,Zorlaştırma. - Rabbim Hayra Tebdil Eyle . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #208 Ne Zaman Kırılsam Birilerine ,Sükût Nakışlı " Elbiseler Giyiyorum . Kıvrılıp da İçimin Denizlerinde ; - Boş ver Nasılsa Öleceğiz " Diyorum . . .
Ne Zaman Kırılsam Birilerine ,Sükût Nakışlı " Elbiseler Giyiyorum . Kıvrılıp da İçimin Denizlerinde ; - Boş ver Nasılsa Öleceğiz " Diyorum . . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Nsn 2014 #209 # Çayıma Ortak Olmuş Hüznün En Koyu Demi . Şaşırdım . . Hüznümü Nerelere Bıraksam ; - Diyarım da , Hanem de Bana Gurbet Olmuş . .
# Çayıma Ortak Olmuş Hüznün En Koyu Demi . Şaşırdım . . Hüznümü Nerelere Bıraksam ; - Diyarım da , Hanem de Bana Gurbet Olmuş . .