TheBiber Yukarı Bak Özel üye 17 Arl 2022 #41 gayet güzel buldum akıcı ilerledikçe anlatımlar ddaha güzel olmuş
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 17 Arl 2022 #42 TheBiber dediki: gayet güzel buldum akıcı ilerledikçe anlatımlar ddaha güzel olmuş Genişletmek için tıklayın... Teşekür ederim mutlu oldum beğenmene. Yazıyorum işte hikayem tutarmı orasını artık Allah bilir. Hayırlısı
TheBiber dediki: gayet güzel buldum akıcı ilerledikçe anlatımlar ddaha güzel olmuş Genişletmek için tıklayın... Teşekür ederim mutlu oldum beğenmene. Yazıyorum işte hikayem tutarmı orasını artık Allah bilir. Hayırlısı
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 31 Arl 2022 #43 6 bölümü yayınladım herkese iyi okumalar Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
6 bölümü yayınladım herkese iyi okumalar Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 14 Ock 2023 #44 Arkadaslar iyi günler benim kitap her sey nasip ismi iyi mi denistirsem mi diye düsünüyorum. Kitap öneriniz var mi?
Arkadaslar iyi günler benim kitap her sey nasip ismi iyi mi denistirsem mi diye düsünüyorum. Kitap öneriniz var mi?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Ock 2023 #45 Okudum yazılarını ama son yazdığın bölümden esinlenerek. Kitap ismini Bir Genç kızın yıkılan hayelleriYada Bir genç kızın yaşam öyküsü Olarak Bir an geldi aklıma
Okudum yazılarını ama son yazdığın bölümden esinlenerek. Kitap ismini Bir Genç kızın yıkılan hayelleriYada Bir genç kızın yaşam öyküsü Olarak Bir an geldi aklıma
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 15 Ock 2023 #46 yesim434 dediki: Okudum yazılarını ama son yazdığın bölümden esinlenerek. Kitap ismini Bir Genç kızın yıkılan hayelleriYada Bir genç kızın yaşam öyküsü Olarak Bir an geldi aklıma Genişletmek için tıklayın... Ben Geçmiş kapımı çaldı
yesim434 dediki: Okudum yazılarını ama son yazdığın bölümden esinlenerek. Kitap ismini Bir Genç kızın yıkılan hayelleriYada Bir genç kızın yaşam öyküsü Olarak Bir an geldi aklıma Genişletmek için tıklayın... Ben Geçmiş kapımı çaldı
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 15 Ock 2023 #47 Olarak deniştirdim
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 15 Ock 2023 #48 Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 15 Ock 2023 #50 YoRuMSuZ dediki: Okudum, kısa bir bölüm... Genişletmek için tıklayın... Nasıl buldun