YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 15 Ock 2023 #51 oezlem1999 dediki: Nasıl buldun Genişletmek için tıklayın... Gayet güzel, gittikçe daha da iyi hale geliyor bence yazdıkların.
oezlem1999 dediki: Nasıl buldun Genişletmek için tıklayın... Gayet güzel, gittikçe daha da iyi hale geliyor bence yazdıkların.
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 15 Ock 2023 #52 Teşekkür ederim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Ock 2023 #53 Eline emeklerine sağlık. Bayağı güzel olmuş biraz daha cümle bağlantıları dikkat edersen dahada güzel olacaktır Son düzenleme: 17 Ock 2023
Eline emeklerine sağlık. Bayağı güzel olmuş biraz daha cümle bağlantıları dikkat edersen dahada güzel olacaktır
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 17 Ock 2023 #54 Cümle bağlanti derken tam anlamdım
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 21 Ock 2023 #55 Yedinci bölüm geldi herkese iyi okumalar Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Yedinci bölüm geldi herkese iyi okumalar Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 22 Ock 2023 #56 Akadaşlar 7 Bölümü nasıl buldunuz?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 22 Ock 2023 #57 oezlem1999 dediki: Akadaşlar 7 Bölümü nasıl buldunuz? Genişletmek için tıklayın... Güzelmiş
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 22 Ock 2023 #59 Akadaşlar 7 Bölümü nasıl buldunuz? CANISIKILANADAM dediki: Okudum ve beğendim Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim
Akadaşlar 7 Bölümü nasıl buldunuz? CANISIKILANADAM dediki: Okudum ve beğendim Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 26 Ock 2023 #60 Merhaba arkadaşlar bugün akşam saat 6 da 8 Bölümü yayınlıcam. Şimdiden herkese iyi okumalar dilerim. Okuyunca lütfen bana düşüncenizi yazın. 8 bölümü nasıl buldunuz Sizce 9 Bölümde neler olacak.
Merhaba arkadaşlar bugün akşam saat 6 da 8 Bölümü yayınlıcam. Şimdiden herkese iyi okumalar dilerim. Okuyunca lütfen bana düşüncenizi yazın. 8 bölümü nasıl buldunuz Sizce 9 Bölümde neler olacak.