oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 26 Ock 2023 #61 Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 27 Ock 2023 #62 Kendi yaşamından mı yoksa hayal ürünü mü yazdıkların @oezlem1999 ?
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 28 Ock 2023 #63 CANISIKILANADAM dediki: Kendi yaşamından mı yoksa hayal ürünü mü yazdıkların @oezlem1999 ? Genişletmek için tıklayın... Merhaba, hepsi hayal ürünüdür. Yani kurgu
CANISIKILANADAM dediki: Kendi yaşamından mı yoksa hayal ürünü mü yazdıkların @oezlem1999 ? Genişletmek için tıklayın... Merhaba, hepsi hayal ürünüdür. Yani kurgu
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 28 Ock 2023 #64 ÖNEMLİ BİR DUYU:
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 28 Ock 2023 #65 9 bölümün ilk sayfası Bölüm 41 - 45 gidiyor. Herkese iyi okumalar diliyorum. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
9 bölümün ilk sayfası Bölüm 41 - 45 gidiyor. Herkese iyi okumalar diliyorum. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 29 Ock 2023 #67 CANISIKILANADAM dediki: Dikkatle takip ediyorum ve okuyorum Genişletmek için tıklayın... Hangisini daha iyi buldun okumak için 8 bölümü mü yoksa 9 bölümümü yazım olarak
CANISIKILANADAM dediki: Dikkatle takip ediyorum ve okuyorum Genişletmek için tıklayın... Hangisini daha iyi buldun okumak için 8 bölümü mü yoksa 9 bölümümü yazım olarak
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 29 Ock 2023 #68 oezlem1999 dediki: 9 bölümün ilk sayfası Bölüm 41 - 45 gidiyor. Herkese iyi okumalar diliyorum. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıklayın... Her bölümü de heyecanlı bence yazının devamını sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden eline emeğine sağlık teşekkürler
oezlem1999 dediki: 9 bölümün ilk sayfası Bölüm 41 - 45 gidiyor. Herkese iyi okumalar diliyorum. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıklayın... Her bölümü de heyecanlı bence yazının devamını sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden eline emeğine sağlık teşekkürler
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 29 Ock 2023 #69 yilmaz27 dediki: Her bölümü de heyecanlı bence yazının devamını sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden eline emeğine sağlık teşekkürler Genişletmek için tıklayın... Cok tesekür ederim düsünüyorum bugün 10. Bölümü yazayim mi diye
yilmaz27 dediki: Her bölümü de heyecanlı bence yazının devamını sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden eline emeğine sağlık teşekkürler Genişletmek için tıklayın... Cok tesekür ederim düsünüyorum bugün 10. Bölümü yazayim mi diye
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 1 Şbt 2023 #70 Iyi akşamlar arkadaşlar, 10. bölüm yayında herkese iyi okumalar diliyorum 46-50 sayfa Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Iyi akşamlar arkadaşlar, 10. bölüm yayında herkese iyi okumalar diliyorum 46-50 sayfa Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.