GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 22 Mys 2021 #1 Buradan kendimize sonradan hatırlatmak istediğimiz notlarımızı paylaşalım
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 22 Mys 2021 #2 Deve kuşuna uç demişler. Ben deveyim demiş. O zaman koş demişler. Ben kuşum demiş. Herkes işine geldiği gibi. Sevgili @yesim434 in sözü Bunu çok sevdim burada da olsun
Deve kuşuna uç demişler. Ben deveyim demiş. O zaman koş demişler. Ben kuşum demiş. Herkes işine geldiği gibi. Sevgili @yesim434 in sözü Bunu çok sevdim burada da olsun
Enda Neylersin!!! V.I.P 22 Mys 2021 #3 Kendime o zaman not düşürüyorum buradan çok sevdiğim bir sözdü zamanla doğruluk payını unuttum sonra gördüm dünyanın kaç bucak olduğunu "Sana kol kanat olmaya geldim derler ,kolunu kanatını kırıp giderler"
Kendime o zaman not düşürüyorum buradan çok sevdiğim bir sözdü zamanla doğruluk payını unuttum sonra gördüm dünyanın kaç bucak olduğunu "Sana kol kanat olmaya geldim derler ,kolunu kanatını kırıp giderler"
Enda Neylersin!!! V.I.P 22 Mys 2021 #5 "Ben elindekilerin değerini kaybedince bilenlerden değil ,değer verdiği için kaybedenlerdenim" Tıpkı benim gibi
"Ben elindekilerin değerini kaybedince bilenlerden değil ,değer verdiği için kaybedenlerdenim" Tıpkı benim gibi
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2021 #7 Hani derler ya insan sevdiğine hiç sarılır mı asıl insan en çok sevdiğine darılır
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2021 #8 "İnsanlara kendimi anlatmayı ,işlerine geleni duyduklarını fark ettiğimde bıraktım "
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 23 Mys 2021 #9 Sevgili kendim; Gönlünce dene, yanıl, hata yap, tekrar dene. ♡
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2021 #10 GüLüCüKツ dediki: Sevgili kendim; Gönlünce dene, yanıl, hata yap, tekrar dene. ♡ Genişletmek için tıklayın... Sonra da deneme tahtasına dön
GüLüCüKツ dediki: Sevgili kendim; Gönlünce dene, yanıl, hata yap, tekrar dene. ♡ Genişletmek için tıklayın... Sonra da deneme tahtasına dön