aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 15 Tem 2013 #102 Sahraya katılıyorum uykuyla barışık olmalıyım ama uyku nedir bilmiyorum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Tem 2013 #103 aslann dediki: Sahraya katılıyorum uykuyla barışık olmalıyım ama uyku nedir bilmiyorum Genişletmek için tıklayın... nolcak bu halimiz bizim..
aslann dediki: Sahraya katılıyorum uykuyla barışık olmalıyım ama uyku nedir bilmiyorum Genişletmek için tıklayın... nolcak bu halimiz bizim..
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 15 Tem 2013 #104 Bilmem annem yat artık demese hiç yatmıcam uykuda nedir arkadaş
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Tem 2013 #105 bizimkiler yat kısmını es geçip direk kalk takılıyolar.. mecbur hadi sahra yat birazdan gelirler cümlesini kendim kuruyorum..
bizimkiler yat kısmını es geçip direk kalk takılıyolar.. mecbur hadi sahra yat birazdan gelirler cümlesini kendim kuruyorum..
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 15 Tem 2013 #106 O cümle bende de var yatmalısın artık gelicekler sonra akşama kadar oturdun -sabah oluyor ben kalktığımda ama neyse- Sonra oturunca yine mi bilgisayar diye sitem yapıyorlar
O cümle bende de var yatmalısın artık gelicekler sonra akşama kadar oturdun -sabah oluyor ben kalktığımda ama neyse- Sonra oturunca yine mi bilgisayar diye sitem yapıyorlar
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Tem 2013 #107 dengeyi korumak lazım.. bizde birlikteyken telefon pc olayı olmaz.. belli saatlerin vardır kendinle kaldığın o zaman istediğin gibi takıl..
dengeyi korumak lazım.. bizde birlikteyken telefon pc olayı olmaz.. belli saatlerin vardır kendinle kaldığın o zaman istediğin gibi takıl..