GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Tem 2013 #112 Çok duygusal olman seni sadece yıpratır eline de hiçbişey geçmez haberin olsun..
BeReNN Alyam? Özel üye 16 Tem 2013 #113 İnanma şu insanlara ya yada az daha akıllıca davran kimin ne olduğunu gör kızım ya
P Papatya V.I.P V.I.P 17 Tem 2013 #114 Kimseyi kendin gibi saf sanma. Yüzüne gülen arkandan konuşuyor!!!
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 20 Tem 2013 #116 Anladım ki: herkesin kendine göre bir boşluğu var, anladım ki her boşluk bir başkasının ki ile dolar.
Anladım ki: herkesin kendine göre bir boşluğu var, anladım ki her boşluk bir başkasının ki ile dolar.
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Tem 2013 #117 GöNüLÇeLeN dediki: Anladım ki: herkesin kendine göre bir boşluğu var, anladım ki her boşluk bir başkasının ki ile dolar. Genişletmek için tıklayın... Edit: Kahraman Tazeoğlu.
GöNüLÇeLeN dediki: Anladım ki: herkesin kendine göre bir boşluğu var, anladım ki her boşluk bir başkasının ki ile dolar. Genişletmek için tıklayın... Edit: Kahraman Tazeoğlu.
Tuba ♕ Özel üye 25 Tem 2013 #120 Sanırım korktuğum başıma geliyor,içimdeki çocuk acımasızca büyüyor..