Tuba ♕ Özel üye 29 Tem 2013 #121 "Yok, konuşacak hiçbir şey yok. Ben susmak istiyorum. Huzur içinde susmak. Sadece gülümseyerek susmak."
"Yok, konuşacak hiçbir şey yok. Ben susmak istiyorum. Huzur içinde susmak. Sadece gülümseyerek susmak."
Tuba ♕ Özel üye 29 Tem 2013 #122 “ Ve Rabbim, elbet kalbime dokunacaktır, hep kırık kalacak değil ya.”
P Papatya V.I.P V.I.P 29 Tem 2013 #123 Yeni bir karar almadan, biraz daha fazla düşün. Gerekirse günlerce. Gecelerce. Belkide aylarca. Bunu sana yüz kere söylememe gerek yok sanırım. Yeter ki sonu hüsran olmasın.
Yeni bir karar almadan, biraz daha fazla düşün. Gerekirse günlerce. Gecelerce. Belkide aylarca. Bunu sana yüz kere söylememe gerek yok sanırım. Yeter ki sonu hüsran olmasın.
cemree =)=) V.I.P 29 Tem 2013 #125 Herşey üstüne gelip seni dayanamayacağın bi noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme; Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir...
Herşey üstüne gelip seni dayanamayacağın bi noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme; Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Ags 2013 #128 Kendi kendine konuşmayı bırak artık faydası yok..