YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Ock 2017 #12 Ama ben karın olduğun yüksekliğe çıktım ve yarışma için harika bir kare yakaladım bile. İletilmiştir!
Ama ben karın olduğun yüksekliğe çıktım ve yarışma için harika bir kare yakaladım bile. İletilmiştir!
-araz- EYVALLAH... V.I.P 3 Ock 2017 #14 bu yarışmayı karlar ile kaplı güzel vbir manzara fotoğrafı alır.soba battaniye kahve falan filan hikaye☺
bu yarışmayı karlar ile kaplı güzel vbir manzara fotoğrafı alır.soba battaniye kahve falan filan hikaye☺
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ock 2017 #15 Yakın zamanda o cep telefonundan eklediğin smileler olduğu gibi görünecek forumda @-araz- Ama şimdi birinci önceliğimiz yarışmaya katılım.
Yakın zamanda o cep telefonundan eklediğin smileler olduğu gibi görünecek forumda @-araz- Ama şimdi birinci önceliğimiz yarışmaya katılım.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 3 Ock 2017 #16 YoRuMSuZ dediki: Yakın zamanda o cep telefonundan eklediğin smileler olduğu gibi görünecek forumda @-araz- Ama şimdi birinci önceliğimiz yarışmaya katılım. Genişletmek için tıklayın... simdi bu is yarismadan smilelere nasil geldi anlamadim desem bana ne dersin
YoRuMSuZ dediki: Yakın zamanda o cep telefonundan eklediğin smileler olduğu gibi görünecek forumda @-araz- Ama şimdi birinci önceliğimiz yarışmaya katılım. Genişletmek için tıklayın... simdi bu is yarismadan smilelere nasil geldi anlamadim desem bana ne dersin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ock 2017 #17 -araz- dediki: simdi bu is yarismadan smilelere nasil geldi anlamadim desem bana ne dersin Genişletmek için tıklayın... Bir ara anlatırım ya da yok yok uygulamalı gösteririz zamanı gelince olur mu Şimdi konu yarışma resimleri. Bakalım Antalya'nın kışı mı yoksa diğer şehirlerin kışı mı daha güzelmiş. Çok iddialı bir resim gönderdim.
-araz- dediki: simdi bu is yarismadan smilelere nasil geldi anlamadim desem bana ne dersin Genişletmek için tıklayın... Bir ara anlatırım ya da yok yok uygulamalı gösteririz zamanı gelince olur mu Şimdi konu yarışma resimleri. Bakalım Antalya'nın kışı mı yoksa diğer şehirlerin kışı mı daha güzelmiş. Çok iddialı bir resim gönderdim.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 3 Ock 2017 #18 anlamadim ama hadi senin dediğin olsun .sen actin sen kapattın konuyu ☺ bakalım göreceğiz fotoğrafını.antalya ya da ne kadar kis gelirse artık
anlamadim ama hadi senin dediğin olsun .sen actin sen kapattın konuyu ☺ bakalım göreceğiz fotoğrafını.antalya ya da ne kadar kis gelirse artık