YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Ags 2013 #13 Yatığını özenle yapıyor olman hakikaten takdire şayan
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Ags 2013 #15 cemree dediki: Ve bitti resimler geliyor =) Genişletmek için tıklayın... bekliyoruz
cemree =)=) V.I.P 16 Ags 2013 #16 Kısa bir sürede arkadaşım için güzel bir ayraç yaptım =) Çokta eğlenceliydi ve çok hoşuma gitti... Elimde 1992 den kalma gazeteler var sararmış ve eskimiş... Arka fon için onları kullandım. Tek bir şey kaldı o da presletmek =)))
Kısa bir sürede arkadaşım için güzel bir ayraç yaptım =) Çokta eğlenceliydi ve çok hoşuma gitti... Elimde 1992 den kalma gazeteler var sararmış ve eskimiş... Arka fon için onları kullandım. Tek bir şey kaldı o da presletmek =)))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Ags 2013 #17 İtiraf ediyorum harika bir çalışma olmuş. Hatta onlardan gerçekten isteyebilirim
Gizemli Cadi Forum Gururu 16 Ags 2013 #18 Ellerine sağlık cemree beklediğime değdi arada bir kaç resim açılmasada sonucu gördüm
cemree =)=) V.I.P 16 Ags 2013 #19 YoRuMSuZ dediki: İtiraf ediyorum harika bir çalışma olmuş. Hatta onlardan gerçekten isteyebilirim Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim =) Hangisini istersen iletebilirim =)
YoRuMSuZ dediki: İtiraf ediyorum harika bir çalışma olmuş. Hatta onlardan gerçekten isteyebilirim Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim =) Hangisini istersen iletebilirim =)
cemree =)=) V.I.P 16 Ags 2013 #20 Gizemli Cadi dediki: Ellerine sağlık cemree beklediğime değdi arada bir kaç resim açılmasada sonucu gördüm Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederimmm =) Çok bekletmedim umarım
Gizemli Cadi dediki: Ellerine sağlık cemree beklediğime değdi arada bir kaç resim açılmasada sonucu gördüm Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederimmm =) Çok bekletmedim umarım