YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Ags 2013 #21 Bunun üzerine seçimler yapılıp bildirilecek demek ki Acele etmiyorum, hatta seçimleri sana bırakabilirim Niye uğraşıyorum ki her çeşitten bir tane
Bunun üzerine seçimler yapılıp bildirilecek demek ki Acele etmiyorum, hatta seçimleri sana bırakabilirim Niye uğraşıyorum ki her çeşitten bir tane
Gizemli Cadi Forum Gururu 16 Ags 2013 #22 cemree dediki: Teşekkür ederimmm =) Çok bekletmedim umarım Genişletmek için tıklayın... Bir ara yaşam belirtisi gelmeyince umudu kesmiştim ama inan değdi HARİKA olmuş hakikaten
cemree dediki: Teşekkür ederimmm =) Çok bekletmedim umarım Genişletmek için tıklayın... Bir ara yaşam belirtisi gelmeyince umudu kesmiştim ama inan değdi HARİKA olmuş hakikaten
cemree =)=) V.I.P 16 Ags 2013 #23 YoRuMSuZ dediki: Bunun üzerine seçimler yapılıp bildirilecek demek ki Acele etmiyorum, hatta seçimleri sana bırakabilirim Niye uğraşıyorum ki her çeşitten bir tane Genişletmek için tıklayın... Hahahaha bulmuşken hepsini alıyım diyorsun yani
YoRuMSuZ dediki: Bunun üzerine seçimler yapılıp bildirilecek demek ki Acele etmiyorum, hatta seçimleri sana bırakabilirim Niye uğraşıyorum ki her çeşitten bir tane Genişletmek için tıklayın... Hahahaha bulmuşken hepsini alıyım diyorsun yani
cemree =)=) V.I.P 16 Ags 2013 #27 _nehir_ dediki: Çizdiğin ayraçları merakla bekliyorum o zaman Genişletmek için tıklayın... Biri bitti diğerine geçtim =))
_nehir_ dediki: Çizdiğin ayraçları merakla bekliyorum o zaman Genişletmek için tıklayın... Biri bitti diğerine geçtim =))
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Ags 2013 #28 cemree dediki: Biri bitti diğerine geçtim =)) Genişletmek için tıklayın... Öğlen geldiğimde gördüm ilkini çok çokk güzel olmuş Resmin de güzelmiş.. düşünüyor musun meslek olarak
cemree dediki: Biri bitti diğerine geçtim =)) Genişletmek için tıklayın... Öğlen geldiğimde gördüm ilkini çok çokk güzel olmuş Resmin de güzelmiş.. düşünüyor musun meslek olarak
cemree =)=) V.I.P 16 Ags 2013 #29 _nehir_ dediki: Öğlen geldiğimde gördüm ilkini çok çokk güzel olmuş Resmin de güzelmiş.. düşünüyor musun meslek olarak Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim görsel iletişim tasarımı okuyorum meslek olarakta yolumdayım yani =)
_nehir_ dediki: Öğlen geldiğimde gördüm ilkini çok çokk güzel olmuş Resmin de güzelmiş.. düşünüyor musun meslek olarak Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim görsel iletişim tasarımı okuyorum meslek olarakta yolumdayım yani =)
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Ags 2013 #30 cemree dediki: teşekkür ederim görsel iletişim tasarımı okuyorum meslek olarakta yolumdayım yani =) Genişletmek için tıklayın... Tam adamına sormuşum yani.. çok sevindim, mesleğine ilgin olduğu çok belli, inşallah güzel yerlere gelirsin
cemree dediki: teşekkür ederim görsel iletişim tasarımı okuyorum meslek olarakta yolumdayım yani =) Genişletmek için tıklayın... Tam adamına sormuşum yani.. çok sevindim, mesleğine ilgin olduğu çok belli, inşallah güzel yerlere gelirsin