Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Mys 2015 #11 Hatice Kübra İpek'in - Sen Elifsin Ben Vav - Hezarfenin Kanatları adlı kitabı Hezarfenin aşkını ve yolcuğunu anlatan güzel bir kitap...
Hatice Kübra İpek'in - Sen Elifsin Ben Vav - Hezarfenin Kanatları adlı kitabı Hezarfenin aşkını ve yolcuğunu anlatan güzel bir kitap...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Mys 2015 #12 "Süzülür yağmurundan toprağına bir can cevheri Meşk eyler kokusuyla alemin varlık sebebi Dem tutan dervişin kepçesinin nasibi Elif'in önünde vav eyler neslini.." Hatice Kübra İpek - Sen Elif'sin Ben Vav
"Süzülür yağmurundan toprağına bir can cevheri Meşk eyler kokusuyla alemin varlık sebebi Dem tutan dervişin kepçesinin nasibi Elif'in önünde vav eyler neslini.." Hatice Kübra İpek - Sen Elif'sin Ben Vav
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Mys 2015 #13 Sen Elif isen ben vav'ım Bırak gözyaşını silen ben olayım... Hatice Kübra İpek - Sen Elif'sin Ben Vav
Sen Elif isen ben vav'ım Bırak gözyaşını silen ben olayım... Hatice Kübra İpek - Sen Elif'sin Ben Vav
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Mys 2015 #14 Umut... Fakirin ekmeği... Zenginin hasreti... Hatice Kübra İpek - Sen Elif'sin Ben Vav
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Mys 2015 #15 Sevmenin dereceleri, zorlu yolları, sabırla işlenen bahçeleri, sebat ile bekleyen gölgelikleri mevcuttur. Hatice Kübra İpek - Sen Elif'sin Ben Vav
Sevmenin dereceleri, zorlu yolları, sabırla işlenen bahçeleri, sebat ile bekleyen gölgelikleri mevcuttur. Hatice Kübra İpek - Sen Elif'sin Ben Vav
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Mys 2015 #18 Ve Aşkın Cevabı: "Sen Yoksun!" Hatice Kübra İpek - Sen Elif'sin Ben Vav
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Ags 2015 #19 "İnsan sebepsiz yere terk eder mi sevdiğini ?" demiş Kahraman Tazeoğlu. - Terkeder mi acaba ?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Ags 2015 #20 * Aşk, seni vurabilecek bir silahı, seni vurmayacağına inandığın birine tereddütsüz vermektir. * Bazı hikayeler sözlerle değil, gözlerle yazılır. Kahraman Tazeoğlu / Vazgeçtim
* Aşk, seni vurabilecek bir silahı, seni vurmayacağına inandığın birine tereddütsüz vermektir. * Bazı hikayeler sözlerle değil, gözlerle yazılır. Kahraman Tazeoğlu / Vazgeçtim