Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2015 #31 Irmaklarım akar akar da içime mi kıvrılır... K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2015 #32 Ne acımasızdın hayat Ne çok acıma sızdın... K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2015 #35 Bir kente benziyorsun büsbütün Onlarca insan kalabalığı, Yağmursuz bir gün, Ve laf dinlemez çocuklar gibi. K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Bir kente benziyorsun büsbütün Onlarca insan kalabalığı, Yağmursuz bir gün, Ve laf dinlemez çocuklar gibi. K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2015 #36 Geleceğe kalın çizgilerle gitmek ister gibi, Geçmişin ince ince sızılarıyla... K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Geleceğe kalın çizgilerle gitmek ister gibi, Geçmişin ince ince sızılarıyla... K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2015 #37 Meğer benden seni dilenen benmişim Bağışla beni ! K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2015 #39 Ve üşüyorum hala... Oysa kalın giyinmiştim yalnızlığı bu defa... Sanırım eskitmişim K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Ve üşüyorum hala... Oysa kalın giyinmiştim yalnızlığı bu defa... Sanırım eskitmişim K. Tazeoğlu / Vazgeçtim