Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2015 #42 Yine yılgın atlar koşuyor içimde Sonra yine kalbimde soluklanıyorlar K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2015 #43 Hayat öyle bir cümlenin içinde kullandı ki beni... K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2015 #44 Ve kapanış Son sahnesi bu birlikteliğimizin Kendine iyi bak sevgilim! K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2015 #45 İki Ölüm Boğulacak gibi dalmışım gözlerine, Bakarken büyük laflar etmişim içimden, Sana sumuş kalbine konumuşum. K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
İki Ölüm Boğulacak gibi dalmışım gözlerine, Bakarken büyük laflar etmişim içimden, Sana sumuş kalbine konumuşum. K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Ags 2015 #46 Kathleen Long - Gökkuşağını Yakalamak Bazen yeniye yer açmak için eskileri temizlemeniz gerekir.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Ags 2015 #47 "Hayat oyunu, iyi bir ele sahip olmak değil, kötü bir oyunu iyi oynamaktır." Kathleen Long / Gökkuşağını Yakalamak
"Hayat oyunu, iyi bir ele sahip olmak değil, kötü bir oyunu iyi oynamaktır." Kathleen Long / Gökkuşağını Yakalamak
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Ags 2015 #48 Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata, sürekli bir hata yapmaktan endişe duymaktır. • Elbert Hubbart • Kathleen Long / Gökkuşağını Yakalamak
Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata, sürekli bir hata yapmaktan endişe duymaktır. • Elbert Hubbart • Kathleen Long / Gökkuşağını Yakalamak
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Ags 2015 #49 Önemli olan kavganın içindeki köpeğin büyüklüğü değil, Köpeğin içindeki kavganın büyüklüğüdür. ▪ Dwight D. Eisenhower ▪ Kathleen Long / Gökkuşağını Yakalamak
Önemli olan kavganın içindeki köpeğin büyüklüğü değil, Köpeğin içindeki kavganın büyüklüğüdür. ▪ Dwight D. Eisenhower ▪ Kathleen Long / Gökkuşağını Yakalamak
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Eyl 2015 #50 Kitap söz konusu olunca, kahve ilk sırada yerini alır ! Sonra not defteri ve kalemler...